קרן אור - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה איתך?? איך שורדת??
    עוד שבוע...........

איה
12 תגובות
עמוד 1
  • הי מותק! מה נשמע?
    רק עכשיו ראיתי את ההודעה שלך.. זה מדהים שיום שלם לא נכנסתי
    אני בסדר. יש לי קצת כאבי בטן, והיו לי בחילות (אוביטרל כנראה) ועבר. אבל הכאבי בטן לא ממש עוברים. אני מרגישה שהגוף של עבר משהו עם ההורמונים. אם חס וחלילה לא יקרה משהו החודש אני אחכה חודש לפני שאקח שוב..
    בגלל שאין בדיקות בסופש, אני אצטרך לחכות עד יום ראשון הבא! מלא זמן.. בד"כ אני מקבלת לפני הבדיקה..
    מצד שני אני לא רוצה שזה יגיע, כי אני לא רוצה לחשוב אפילו על תשובה שלא חיובית. הפעם זה יותר מאי פעם. נשמע הגיוני?..
    מה אתך? איך מעבירה זמן? איך מעבירים זמן? עוד 7 ימים זה המון..

שבוע טוב! לכולנו. מלא בתשובות נכונות..
  • אני לא מרגישה כלווווווום
    עבר שבוע וכרגיל כאבים חזקים בחזה אבל זה תמיד ככה אחרי הזרעה

מחכה שהזמן יעבור, מנסה להעסיק את עצמי

מקווה לטוב!!!

איה
  • אני מבינה אותך.. תדעי שגם כשנקלטתי בפעם הקודמת לא הרגשתי כלום.
    הבטן שלי נפוחה וכואבת, וכבר מהבוקר. כך שזה לא ממשהו שאכלתי..לא יודעת אם יתכן שעדיין השפעת ההורמונים? גם אחרי הביוץ?
  • הבטן שלי נפוחה ברמות מפחידות!!!!!!!!!!!!!!
    כמו חודש שישי!
    עוד 4 ימיםםםםם לבדיקה רק שישאר יבש בנתיים....:)

איה
  • אמן!
    תעשי ביתית או תחכי ליום ראשון? איזה בעסה זה מאריך לנו ביום. מצד שני, אם עד יום ראשון הכל יבש (555) אז כבר יש סיכוי יותר טוב..
  • האמת שאף פעם לא הצלחתי להגיע עד הבטא..
    יבדרך כלל מתחיל לי כבר הפרשות דמיות כאלה מיום 12 ככה....
    התחלתי להרגיש את הפחדדדדדדד ככל שהזמן עובר...... אני לא רוצה לחשוב על זה מה יקרה אם לא....להתחיל לפתוח תיק להפריה וכל התהליך החדש הזה שלא בא לי לעבור!
    בא לי החודש! דייי כבר חיכיתי המון זמן!!!! פליייייייייייייייז
    איה
  • בובה!! מה איתך??

אני מתחילה להרגיש את הלחץ.......

איה
  • מותק.....מבינה לליבך.
    אומר לך משהו שהוא לא ככ פופולרי כאן.. אם את לא שלמה תנסי עוד קצת הזרעות
    בייחוד אם יש אי פוריות לא מוסברת. בייחוד אם יש לך קצת זמן מבחינת הגיל (לא בת 37,38 נכון?) אמנם פחות סיכוי לקליטה מהפריה אבל סיכויי ההישרדות של היריון גבוה יותר, ויש פחות סיבוכים. כשאין ברירה אין ברירה. אבל אם יש- לכי על האופציה הרכה יותר.
    שלושה מחזורים זה לא הרבה. ואני יודעת שאני לא אובייקטיבית אבל יש לי ילד מדהיםםםםםם בבית, באמת האור של חיי, הנשמה שלי, והוא הדיע בהזרעה רביעית ללא תרופות בכלל!!! (למעט אוביטרל)
    בלי איקוקלימין בלי גונל.... ולנו היתה בעיית זרע קלה.
    זה לא אומר שלא צריך להתקדם אבל גם לא מהר מידי.
    עד שתפתחי תיק עד שתעשי את כל הבדיקות, קחי מסגרת זמן של חודשיים או כמה שתרגישי נוח ותעשי בינתיים עוד הזרעה.
    רק בגלל שאני שומעת ממך שלא בטוח שאת רוצה להתקדם כבר.
    אני אומרת את כל זה מתוך אכפתיות בלבד. מקווה שלא פוגעת ברגשות של אף אחד. דעתי האישית בלבד..
  • ואגב... גם אני לא הצלחתי להגיע לבטא עד כה חוץ מהחודש הקשה ההוא..
    אני צריכה לקבל בשבת. רוצה מאוד לעשות בדיקה ביתית בשבת בבוקר כבר... מקווה שלא אתבדה..גם לי לפעמים יש הכתמות לפני
  • עשינו עד כה 3 הזרעות אבל סה״כ 6 פעמיים עם הורמונים ומעקבים....את השלושה הראשונים עשינו בלי הזרעות
    אני עם שחלות פוליציסטיות ובעלי עם בעיית זרע בתנועתיות.....
    לגבי כל הבדיקות, כבר עשינו הכל איך שעברנו לרופא מומחה, ככה שמבחינתו אם חלילה אקבל החודש, אפשר לעשות הפרייה עוד החודש.
    כרגע אני מקווה לטוב ומנסה לא לחשוב על זה אבל יודעת שאם כן אעבור שלב...זה לא נורא ולא מפחיד אותי, פשוט כבר רוצה את זה כל כך אבל יודעת שזה יבוא מתי שצריך בעזרת השם

כעקרון מחר 12 ימים אחרי הזרעה...אפשר לעשות כבר ביתית מחר......

איה
  • אצלי כבר ניתן להספיד.......התחיל דימום ורדרד

מבואסת.......
    מקווה שלפחות אצלך יהיו בשורות טובות!!!

איה
  • אוי..........אני ממש מקווה שזה ייעלם אבל אני מבינה אותך כל כך!
    יהיו לך כמה ימים להתאפס ולהבין אם זה זה ולהתבעס ואז תוכלי לחשוב על דרך חדשה
    הדרך ארוכה לתינוק המדהים שלך אבל כשהוא יבוא.... תראי איך כל זה נראה רחוק
    אנחנו כבר שנה ו-7 חודשים ואני בת 36! לםני היו לנו שנה של ניסיונות.. סה"כ כמעט שלוש שנים של ציפיות ואכזבות, אז לבי איתך.
    לי יש עד יום שבת, אני מנסה ככ לא לחשוב על זה. אולי לא אעשה בדיקות רק בשביל לדחות את רגע האכזבה. כי אניודעת כמה הוא קשה
    מקווה שעוד תהיה הפתעה טובה...
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה