חדשה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום בנות,
    אני חזרתי לפורום זה אחרי 4 שנים. עברתי טיפול הפריה ראשון בהצלחה. מנסים כבר טיפול שלישי ללא הצלחה
    בדצמבר אחרון שאיבה ללא החזרה, באפריל שאיבה והחזרה והחודש יוני רק החזרת 2 עוברים. המקרה הזה היה קצת משונה: ביום ה- 10 להחזרה תוצאות בדיקת שתן הייתה חיובית, ביום ה- 13 שוב בדיקה ביתית חיובית ולבדיקת בטא הזמינו אותי ביום ה- 15 והבדיקה לצערי שלילית עם בטא 1. הרופא אמר לי להפסיק עם הנרות ולהמתין למחזור. הוסת הגיע לאחר 3 ימים
    השאלה היא האם אפשר להתחיל כבר טיפול חדש עם שאיבה ( לא נותרו עוברים מוקפאים) או שכדאי להמתין ?
    נ.ב
    בהצלחה לכולן

luly
2 תגובות
עמוד 1
  • קודם כול מצטערת שעד עכשיו לא צלחו הטיפולים אבל כמו שאני הספקתי ללמוד כול עקבה לטובה לגבי ההמתנה לפחות 40 יום בים שאיבה לשאיבה את יוגעת בכול זאת הורמונים הרדמה ושאר ירקות מאחלת לך מכול הלב דבטיפול הבא תיקלטי להריון של 9 חודשים משעממים שבסופם תחבקי את האוצר שלך
  • תודה רבה מתוקה

luly
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה