תהני מההריון??? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כל מי שיודע על ההריון שלי אומר לי תהני ממנו זו תקופה מדהימה...אני לא מבינה ממה להנות ? מחוסר תיאבון? עייפות שלא נגמרת ? דכאון ? מזה שכולם דופקים בשר עסיסי אנטריקוט סינטנ וכאלה ואני פרגית עצובה כזו ? מזה שאני חייבת לאכול דברים שאני לא אוההת כמו פירות ירקות שקדים ....מזה שכולם בבריכה ובים?....שלא תבינו לא נכון אני מאןד שמחה על ההריון הזה משמיעה לעובריקו מוסיקה מרגיעה ובאמת שמנסה להתחבר אליו...אולי זה החששות מהלא נודע אולי סתם מצב רוח...
    שיהיה שבוע טוב בנות !!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
13 תגובות
עמוד 1
  • סליחה... אבל למה את לא יכולה להנות מסינטה טובה או אנטריקוט?? להיפך הם מלאים ברזל ויותר ממותר לך, את רק צריכה לאכול אותם וול דאן.. ולא נע.
    זה מצב רוח... אין ספק שעוברים כל מיני חוויות לא בהכרח נעימות... וכבר אמרתי שמי שאמר שהריון זה לא מחלה כנראה היה גבר
  • תודה מתוקה...כנראה אני ככה כי אני רק בשבןע 10. ראיתי את עובריקו ממש מזמן . עד הבדיקה הבאה...
    תודה כנראה סתם שבת דיכאונית

• אחרי הלידה תביני למה התכוונו
    גם אני לא הבנתי מה כולם אמרו לי תמשפט הזה אבל אחרי הלידה אני אשכרה התגעגעתי להריון ורציתי להיכנס שוב להריון ויותר מזה הייתי בלחץ להיכנס להריון(חשיבה לא נכונה בכלל)אני הלכתי לשכב במיטה הרמתי את החולצה שמתי את היד על הבטן ופשוט בכיתיי התגעגעתי לבעיטות שלו לגיהוקים שלו נכון שהוא כאן ליידי אבל זה משהו שאי אפשר להסביר..הריון זה הריון..ובקיצור אחרי הלידה שאת כולך שפוכה עם תינוקי קטן בידיים ללא ספק זאת תקופה לא קלה בכלל את נזכרת בתקופה שהיה לך דיי שקט וזמן לנוח וכו' אז את מתגעגעת לתקופה הזו

• חח כן, ליאל, הגעגועים האלו להריון גרמו לי לחכות 4.5 שנים להכנס להריון מחדש
  • אני מבינה על מה את מדברת... אני בשבוע 12 ועדיין לא מרגישה לגמרי מחוברת להריון. יש לי חברה שאומרת שלא במקרה ההריון נמשך 9 חודשים, כי זה פרק הזמן הנדרש כדי להתחבר נפשית ורגשית לכל העניין הזה.
    את לא חייבת להרגיש אושר בכל רגע נתון רק בשביל לעמוד בציפייה של הסביבה. זו תקופה לא פשוטה, יש הרבה חששות ומחשבות, וזה בנוסף לשינויים הפיזיולוגיים.
    מקווה בשביל כולנו שבהמשך יהיה יותר קל...
  • צוצית... הרבה גברים היו מוכנים להתחלף איתנו? עד לשלב הלידה... חחח הם לא היו מחזיקים מעמד הבכיינונים האלו
  • צודקת!
    את עדיין לא יכולה להנות. אולי רק במחשבה.....
    נראה לי שההנאה היא יותר בחודשים בהם מרגישים את התנועות ויש בטן יפה ומוחשית!
    חכי עוד "קצת"...

• את עדיין בתקופה "פרווה"...לא מרגישה כלום, לא רואה כלום ולא עושה בדיקות...
    חכי האקשן עוד לפנייך!!!
  • אני דווקא נהנת ורוצה להנות עוד ועוד בהחלט זאת תקופה מיוחדת שעוברת באמת מהררררר
    את יכולה לאכול אנטריקוט אני חיה על זה
  • הריון זו פשוט סיבה נפלאה להריץ את הבעל ולנצל אותו עד הסוף!!!! תמיד יש את התירוץ של "אסור להגיד לא לאישה בהריון!" , "כבד לי" ,"קשה לי" "תעשה מסאג' הכל תפוס לי"
  • יאללה רק תבואי אצלנו לפחות פעמים בשבוע אפילו יותר המנגל דולק ורד הצלע עם טחינהההההה ומלא טחינההההה ... תני גז על 6 !
  • יקח לי זמן... איזה 6.. הסמיטריילר בקושי זז
  • איזה חמודות כולכן...גרמת לי לחייך ומלא ! תודה
    באסה באנטריקוט שצריך לאכול אותו וולדאן...וזה פחות כיף. אולי זה הפחד של תחילת ההריון.ועם הזמן אני אתחיל לאכול בשר כמו שצריך בלי פחד
    תודה בנות...המשך הריון קל ותקין לכולנו !!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה