כבר 4 ימים שהבחילה לא עוזבת! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני לא יודעת מה לעשות כבר, מהרגע שאני מתעוררת ועד שאני שהולכת לישון לא מפסיק!!!!!!
    ואחרי שאני לוקחת פרנטל זה עוד יותר גרוע!!
    אין לי כוחחחח
    אבל אני מנסה להתנחם בזה שפעם קודמת לא הרגשתי בחילות בכלל וזה נגמר רע אז חצי הכוס המלאה...

מותר לשתות חליטת נענע ולואיזה וכו? כי אמרו לי שלא..
    סליחה שסתם בא לי לקטר..
4 תגובות
עמוד 1
  • אני יודעת שבזמן הנקה אסור לשתות את החליטות האלו או לאכול פטרוזיליה וכדו כי אומרים שזה מייבש את החלב. אבל לא ידוע לי לגבי זמן ההריון...
    תמצצי חתיכות לימון או קוביות קרח, זה קצת מקל. מעבר לזה זו תקופה שעוברת
  • חחח פולה אם ככה הילד שלי יעקוף את איינשטיין... שבוע 24 וזה לא מרפה....
  • רק רוצה להגיד לך לגבי פרנטל ,אם הוא מחמיר את הבחילות אז אל תשתי אותו בנתיים אחרי זה תשלימי את החסר אצלך ,לי פרנטל גרם להקאות גם בשבועות שכבר לא היו לי בחילות בכלל ,בקיצר לא הייתה לי ממנו שום תועלת ,לכן פשוט אחרי זה השלמתי רק עם הברזל וחומצה פולית וזהו ...ועוד קצת
  • אני כבר מחוברת ללימון באינפוזיה חחחח
    פולה אם העניין של בחילות נכון אז נסבול בשקט חחחח
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה