היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
הי בנות אני חדשה כאן, אני בת21,ואני בשבוע16 להריון ,השבוע גילינו שיש לנו בת קטנה ומתוקה ,למרות שציפינו לבן באה לנו בת... מרוב מחשבות על ההריון והלידה והלחץ שמסביב, חלמתי חלום שבעיני הוא נורא,חלמתי שאני יולדת את התינוקת ובעלי בא אחרי ארבעה ימים ומביא לי אותה ואומר לי קחי כי קשה לי לגדל אותה לבד,ואני בהתחלה לא רציתי לטפל בה בגלל שכאב לי בלידה, ומאז החלום אני מרגישה אמא רעה שלא טיפלה בבת שלה בימים הראשונים... מאז החלום אני אוהבת את התינוקת פי עשר מה שאהבתי לפני... יש לי רגשות אשם, מה יש לכן להגיד על החלום?
רחלי
3 תגובות
עמוד 1
חמודה זה טבעי לגמרי בהריון!!! גם לי היו חלומות נוראיים שגרמו לי ליבורי מצפון אחר כך שבועות! זה לא עושה אותך אמא פחות טובה!! אנחנו מלאות חששות בתקופה הזו וזה בא לידי ביטוי בחלומות! הכל יהיה בסדר- בן או בת זה לא משנה, העיקר שיהיו בריאים, תהיה לך נסיכה קטנה ומקסימה בעזרת השם ואני בטוחה ששניכם תתאהבו בה עשרות אלפי מונים ברגע שתראו אותה לראשונה
היי ברוכה הבאה. ובשעה טובה!! תראי לגבי החלומות זה מאוד. נפוץ אצל נשים בהריון גם אצלי וגם להרבה בנות שאני מכירה היו כל הזמן חלומות על הלידה וכל מה שמסביב ולפעמים גם חלומות לא הכי נעימים וזה טבעי במיוחד שזה הריון ראשון ואת לא יודעת מה מצפה לך וכל המחשבות על הלידה איך היא תהיה האם הכל יהיה בסדר וכו זה טבעי וזה בסדר תנסי תמיד לחשוב חיובי ולהאמין שהכל בע"ה יהיה בסדר. ואת תראי שכך יהיה! ולגבי רגשות אשם זה משהו שנולד עם התינוק חחח זה מה שאמא שלי הייתה אומרת לי וזה ממש ככה אנחנו מרגישות רגשות אשם אם הילד לא אכל טוב ואם לא הצלחנו להניק יותר זמן ואם הוא לא עשה קקי יומיים וכו וכו ונראה לי שיהיה לנו את זה תמיד ולכן תדעי שאת ממש לא לבד בסיפור הזה. הריון זה תהליך מאוד מרגש תנסי להנות ממנו כמה שאפשר.
תודה על התגובות בנות, מנסה להנות ממנו,טפו טפו יש לי הריון קל.. חוץ מצרבות קלות ולפעמים בחילות הכל טוב.... מקווה שהחלומות האלה יגמרו