שקיפות עורפית+ סקירה מוקדמת - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    יש לי תור לשקיפות ב 8/8, יוצא שבוע 11+ 2 ימים.
    סקירת מערכות מוקדמת ב 2/9 שבוע 14+5 ימים.
    זה לא מוקדם מדי השקיפות?
    אולי כדי לדחות בשבוע בערך??
    דרך אגב הרופא שיבצע את כל הבדיקות הוא ד״ר טובבין, מישהו שמע עליו??
    מה הסיכוי לדעת את מין העובר בשקיפות??
    תודה
3 תגובות
עמוד 1
  • התור לשקיפות לא מוקדם, לגבי זיהוי מין העובר זה כן מוקדם עדיין בשלב הזה ובדרכ הרופאים לא יגידו מין עובר. גם אם תדחי את השקיפות זה לא יעזור מהבחינה הזו... איבר המין נראה כמעט זהה בשלב הזה וההבדל היחיד הוא בזוית הצמיחה מהגוף.
    לגבי הסקירת מערכות - זה כן נדמה לי קצת מוקדם מדי.. במרפאה אמרו לל שזה בסדר בשבוע הזה? אני עשיתי מוקדם את הסקירה הראשונה ואז הייתי צריכה לחזור לפעם שניה כי היו דברים שלא ניתן היה לראות... אולי דווקא שווה לבוא מוקדם, רק בשביל עוד א״ס
  • התור לשקיפות והסקירה בסדר גמור
    בקשר למין העובר יהיה קשה לראות , אני עשיתי שקיפות בשבוע 13 והרופא אמר בת 80%
    וצדק בסקירה !
    המון בהצלחה !

• התורים בסדר גמור, אני עשיתי שקיפות בשבוע 13 והרופא אמר "שלא רואים"...
    חחחחח - בקיצור, גם אם רואים הם לא רצים להגיד!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה