שבוע טוב בנות! עזרתכן... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבוע טוב! מהצהרים יש לי כאבים בצד הבטן, די חזקים שבאים והולכים. זה כבר קרה לי לפני בערך חודש, אז הלכנו למיון שם עשו א"ס והכל היה בסדר. מה אתן אומרות? מה זה יכול להיות? מה לעשות? קצת מלחיץ אותי... אני עכשיו בשבוע 24 נראה לי, הריון ראשון..
4 תגובות
עמוד 1
  • זה בא לאחר משהו מסוים שעשית? התאמצת יתר על המידה? הרמת משהו כבד או מאמץ גופני אחר?
    את צריכה לשתות הרבה מים ולנוח, החום הזה והתייבשות יכולים לגרום לצירים.. אם אחרי שאת שותה ונחה הכאב עדיין לא פוסק מומלץ ללכת לבדוק ליתר בטחון
  • תודה רבה פולה!! לא עשיתי שום דבר מיוחד ושתיתי לא מעט.. מקווה שזה יעבור, אם לא, אכן אלך להיבדק.. תודה!!!
  • גם לי זה קרה במהלך ההריון מספר פעמים.. פעם אחת הלכתי למיון שמו לי נוזלים.

חשוב לשתות הרבה מים חם מאוד בחוץ
    בהצלחה
  • לשתות המון המון מים!!

לי זה קרה היום ואחרי שהבנתי שלא שתיתי מספיק - שתיתי וזה עבר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה