שבוע 36+1 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי ד"ר
    בשעה טובה נכנסתי לחודש 9
    ביום שישי בלילה הרגשתי כאבים ממש כמו שמתוארים צירים (כאבי מחזור עם כאבי גב והתקשויות של הבטן) בערך כל חמש דקות אבל הכאבים היו נסבלים ולא כואבים מידי . אנחנו שומרי שבת אז העדפתי לחכות קצת מאשר לגשת למיון ואמרתי שבמידה ויתגבר נלך. אכן הפסיק ולא כאב יותר. בבוקר קמתי עם הפרשה ונקודה קטנטנה של דם אדומה מאוד(יש לציין כי קימנו יחסים בערב שלפני).
    אמרתי שאם ימשיך לדמם אלך ואכן לא המשיך לדמם רק הפרשות מוגברות היו.
    בערב אתמול שוב התחילו לי צירונים כאלו והתקשויות מאוד חזקות של הבטן כמו אבן היא הייתה! אבל גם עבר. היום בבוקר היו לי כאבים כמו של מחזור וכמובן התקשויות מאוד חזקות וגם שילשלתי (חשוב לציין כי הפסקתי את הברזל פני שלושה ימים כי הייתי משלשלת המון והייתי בטוחה שזה מהברזל אבל היום ראיתי שכנראה זה לא מזה ) אני תמיד מרגישה תנועות עובר וגם התקשויות של הבטן גם אם הם בלי כאבים של הבטן והגב.
    השאלה שלי האם בכל מקרה יש צורך לגשת למיון? אני מרגישה עכשיו יותר טוב ולא מרגישה אך תמיד התקשויות של הבטן.
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

כן, כדאי להבדק
    לאו דווקא במיון. אפשר גם אצל הרופא שלך

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה