לצערי ההריון לא צלח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הלכתי לבדיקה בשבוע 10 רק כדי לגלות שהעובר הפסיק להתפתח שבועיים לפני... מאוד עצוב. עברתי הפלה תרופתית ועכשיו אני פחות או יותר בסדר. אני כל הזמן אומרת לעצמי שעדיף שזה קרה עכשיו ולא מאוחר יותר, שככל הנראה עובר היה חולה... אבל הפחד נשאר. מה אם בפעם הבאה זה יקרה עוד פעם?
    איך להתגבר?
8 תגובות
עמוד 1
  • יקירה,
    קודם כל קבלי חיבוק חזק, ואני משתתפת בצערך.

גם אני איבדתי עובר בשבוע 10, אצלי בבדיקה שיגרתית הדופק פסק, בנוסף לזה שהוא הפסיק להתפתח שבועיים קודם.
    אני עברתי גרידה.
    המחשבה של זה ייקרה שוב היא טבעית לחלוטין, אני לא מכירה את ההיסטוריה שלך, אני מניחה שזהו הריונך הראשון.
    חשוב שתדעי שלצערי חמישית מההריונות מסתיימים בהפלה, וזה לא מחייב לגבי ההריון הבא.
    קחי לעצמך כמה ימים, תנוחי, תבלי עם בעלך, והמשפחה, לצערי זה לא משפר את המחשבה הזו של האובדן (ואת זה אני אומרת גם היום, כשאני באמצע ההריון שאחריו).
    מקווה שתתבשרי בהריון תקין בהקדם ותסיימי אותו בידיים מלאות!

אם תרצי לדבר אני כאן לרשותך
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• היי אולגה,
    משתתפת בצערך...
    הפלות בשלב כזה של הריון זה דבר מאוד נפוץ ולא אומר כלום לגבי ההריונות הבאים...
    סטטיסטיקה אומרת שכל אישה בחייה עוברת הפלה טבעית אחת לפחות....
    לפחות את יודעת שהכל בסדר ואת מסוגלת להכנס להריון.....
    אמן ותתבשרי בשורות טובות בקרוב!!
    שהיה בהצלחה בהמשך...

"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

• היי מתוקה,
    כואב לי מאוד לשמוע..
    קבלי חיבוק ענקי..
    תנוחי ותבלי קצת עם בן הזוג, תשאבי כוחות ותחזרי חזקה.

• אוי מתוקה אני כל כך כל כך מצטערת לשמוע!!!! ממש מכל הלב, אני לא יכולה לשים את עצמי בנעלייך כי זה הכי קל לדבר מהצד אבל באמת שזה ממש ממש לא אומר כלום על ההריונות הבאים, יש לי המון חברות שחוו את זה ולאחר מכן הריון תקין לחלוטין. מאחלת לך החלמה מהירה וקליטה מהירה להריון תקין ומהמם

• עצוב לשמוע!
    לא יודעת אם זה מספק נחמה אבל הפסקה של התפתחות באמת מתרחשת וזה בדכ באמת לא קשור לבאים.
    קבלי את כל התמיכה שמוצעת לך, זה לא פשוט...
    שיהיה רק בהצלחה!!
  • חמודה אני לא יכולה אפילו לתאר לעצמי כמה זה קשה
    אני מחבקת אותך וירטואלית, תהיי חזקה
    פעם שמעתי שהגוף חכם ויודע להבדיל בין הריון טוב להריון לא טוב אז את צודקת
    בהצלחה

"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
  • איזה עצוב..!! שולחת חיבוק גדול!!
    בע"ה ההריון הבא יהיה תקין ובידיים מלאות!!

• היי מתוקה,אני עברתי הפלה טבעית לפני 4 חודשים זה היה הריון מהפרייה מס 5 שלי..הכול היה טוב ופיטעום דימום חזק והאשלייה המתוקה התנפצה לי בפנים.. כאב לי מאוד זה נכון אך יחד עם הכאב הבנתי שכניראה העובר היה לא טוב ועדיף שזה יקרה בשבועות מוקדמים מאשר שיוולד עם בעיה כלשהי..לכחתי הפסקה של 4 חודשים לתת לגוף להיתאושש והנה התחלתי טיפול חדש שלשום.. על ייאוש מתוקה כחי פסק זמן תנוחי ועם כוחות מחודשים תחזרי לנסיונות...בהצלחהההה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה