היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
את כל כך כל כך צודקת אין לי מה להגיד לך חוץ מלשלוח לך מלא חיזוקים וחיבוקים שיהיה המון בהצלחה
מאיפה את בארץ?
וואו, ממש צר לי וכואב ומכעיס לקרוא!!!!!!!!!!!!!!
צוצית אין יותר מדויק ממה שכתבת.. הם אלופים בלקחת.
שירה מהממת
אני לא רוצה לצאת מההלם, אני פשוט רותחת מעצבים
אני חייבת להגיד לך משהו, עלייך, עליכם.
את בפרט בתור אישה, אמא, רעיה -בתוך כל התהליך המייגע הזה בתור המציאות החדשה של נסיך קטן שדורש מכם המון כוח, לימוד וסבלנות, זקוקה לזמן עם עצמך. ע"מ שלא תקרסי, שלא תכנסי למציאות מתישה וחסרת אונים מול המדינה (
וואי וואי אני בקריז
אחת ויחידה, אכן מקומם.. אם את צריכה עזרה, אני אשמח. משום מה זכור לי שאת ירושלמית, אני נמצאת הרבה בירושלים, ויכולה לבוא מדי פעם לשמור על הילדים כדי קצת לשחרר אותך. חוצמזה, אם את צריכה עזרה בללכת למקומות כדי להוציא ניירות או בלצעוק בטלפון על מזכירות מעצבנות או בכל דבר אחר, אני באמת אשמח. אין לי כרגע ילדים, יש לי זמן פנוי ואני קצת מכירה את הפרוצדורות (יש לי אח אוטיסט), באמת באמת אשמח.
אחת ויחידה, אכן מקומם.. אם את צריכה עזרה, אני אשמח. משום מה זכור לי שאת ירושלמית, אני נמצאת הרבה בירושלים, ויכולה לבוא מדי פעם לשמור על הילדים כדי קצת לשחרר אותך. חוצמזה, אם את צריכה עזרה בללכת למקומות כדי להוציא ניירות או בלצעוק בטלפון על מזכירות מעצבנות או בכל דבר אחר, אני באמת אשמח. אין לי כרגע ילדים, יש לי זמן פנוי ואני קצת מכירה את הפרוצדורות (יש לי אח אוטיסט), באמת באמת אשמח.
העניין הוא שיודעים ומכירים את הזכויות. אבל לא יודעים מתי נזכה לראות אותן מתממשות. כאן כנראה צריך להילחם על הזכויות שלך. החובות באות כמובן מאליו.
שירה זה מאוד נכון מה שכתבת על הצורך בזמן לעצמי ועצמנו. למזלי אני מודעת לעצמי ולצורך הזה להשתחרר ואני עושה את זה, לעיתים לבד ויש פעמים בזוג.. זה חובה.
וצודקת סושי. אני חייבת לחפש פורומים בנושא. אני מניחה שכשנבוא לשלו"ה המדהימים לאבחון נפגוש שם עוד הורים ואז נדבר על כל הנושאים ואני אברר יותר.
תמרה איזו מיוחדת את! תודה רבה רבה!! אני אפנה אם יהיה לי צורך. תודה מקסימה! זה כל כך מחמם את הלב, לקבל הצעת עזרה שכזו מאדם שלא מכיר אותי
תרגישי חופשי, באמת התכוונתי לזה.. אני שולחת לך בפרטי את הנייד שלי.
זו המדינה הזו שלפעמים כ״כ אטומה ורעה!!!!! תאמיני לי, הרבה פעמים הקושי זה עם הביוקרטיה ולא עם הילד
אחת ויחידה-גיסתה של אחותי עובדת בשלווה בתור בת משפחה שם...אם תצטרכי עזרה שם אני בכיף ושבמחה יעזור....
אחת ויחידה-גיסתה של אחותי עובדת בשלווה בתור בת משפחה שם...אם תצטרכי עזרה שם אני בכיף ושבמחה יעזור....
אני אשלח לך מייל
איכס על המדינה המגעילה שלנו!!!! אין לי מילה אחרת לתאר את הגועל ממה שהולך כאן כמו שאמרתן חובות ותשלומים הם יודעים לדרוש מיידי ואז קנסות וריביות אבל כשצריך לתת חזרה... וזה לצערי בכל גוף במדינה הזו, ממשלה, קופת חולים וכל מקום. תהיו חזקים ואל תתייאשו!!! על זה הם בונים, הם מייאשים את האנשים עד כדי שהאנשים מוותרים ואז הם חוסכים לעצמם בהוצאות!!