היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני מחכה וסופרת ימים עד ה15 לחודש בשביל בדיקת סקירת מערכות.. הבדיקה ב10 בלילה.. כל כך בא לי כבר לראות את העוברון שלי... וכבר לגלות מה יש לי בבטן...
18 תגובות
עמוד 1
עומדת*
שונאת שגיאות כתיב.. רואים שאני באמצע נסיעה עם האייפון.. לא נוחחחח
בעלך לא יכול לצאת לשעה מהעבודה ? רק בשביל להיות איתך בבדיקה ולחזור לעבודה ? בעלי לפעמים עושה את זה .
תלכי!!!! מחר!!!! אם התפנה - אני הייתי הולכת.. אם בעלך יכול לצאת לשעה - מה טוב, וגם אם לא תוכלי תמיד למתוח אותו
הלוואי וזה היה אפשרי... בעלי עובד בראשון לציון, הבדיקה באשדוד.. רק נסיעה בשעה 4-5 זה איזה שעה... שיא הלחץ של הפקקים ובעלי ישתגע אם אני אעשה את זה... הוא מחכה לזהההההההה
הוא לא יכול לצאת מוקדם פעם אחת?? בעלי פשוט יוצא מוקדם יותר או מאחר לעבודה כשאין ברירה וזו השעה היחידה שאני מוצאת.., אתם צמים בתשעה באב?
איזה באסהה... באמת בעיה העלך לא יכול לצאת קצת יותר מוקדם מהעבודה? או לעבוד חצי יום? בזמנו עם נהוראי מאוד פירגנו לבעלי. במיוחד שבדיקה כזו מרגשת אין כל חודש... אין לי מושג מה לומר לך שיהיה בהצלחה ותעדכני
אין מצב... בעלי עובד בבנק.. שירות טלפוני..
וסוף חודש אנחנו נוסעים לאילת.. אז הוא ייעדר כמה ימים..
אוףףףף... אני לא מסוגלת..
אני היתי מכריחה אותו לצאת ולא מחכה!!!
זה באמת קשה לחכות אני לא היתי מסוגלת
נראה לי שאני אשאר להשתגע בשקט... מחר אתקשר שוב להציק למרפאה... חחחח
אני הייתי נוסעת מחר הסקרנות היתה הורגת אותי ... אבל אם לא מסתדר לא נורא תחכי עוד טיפה !!!
יופי... תעודדו אותי ללכת... ואז בסוף תרשמו תחכי עוד קצת.. ממש עוזר ובכלל לא מבלבל ומשגע..
באשדוד? אצלי מי את עושה? אני אבוא איתך
גם אני הייתי הולכת לא הייתי מסוגלת להתאפק
יאללה שושי.. בואי איתי אני במאוחדת אבל עושה פרטי אצל ד״ר שנהב אם את מכירה מעולהההההה!
ונראה לי שלא כדאי לי להתעסק עם בעלי בקטע הזה הוא יתבאס עליי אם אלך בלעדיו!!
איו חיה כזאת לכת בלי בעל, בעלי היה עורף לי ת'ראש!
אז תפעילי את הקסם הנשי שלך ותקבעי לו עובדה שאת הולכת נקודה! שיקח חופש, נקודה!
יאללה בואי איתי היום לרופא שלי! יש לי דייט היום ב 19 בערב ועל הדרך נגיד לו שרק יבדוק מה המין שלך
ווא ווא.... לא פשוט!
אני אישית ממש לא הייתי הולכת ב9 באב לעשות כזה דבר מרגש ומשמח זה לא יום מתאים. אבל כל אחד יעשה מה שהוא מבין.
בכל אופן אני כן הייתי הולכת אם הקדימו לך, מה לעשות או שהבעל יגיד שהוא חיייייבב לצאת מהעבודה.. שינסה לעשות משהו נו לבוס אין אישה בהריון בבית?? או שהיתה בהריון... אם כן הוא יבין! ואם לא, אז ללכת לבד ולספר לבעלול עדיף ככה אחרת מה? 9 באב?