tals27 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומך מותק?? ראיתי שרשמת בפורום לד"ר ערן שהיה לך דימום מקווה שנבדקת והכול היה בסדר ראיתי שרשמת גם שיש לך שקיפות מחכה לשמוע ממך בשורות טובות ב"ה עדכני שיהיה בהצלחה!!!!!
4 תגובות
עמוד 1
  • לצערי לא.. הדימום היה עם או בלי קשר (זה לא היה ממש דימום-לא דם טרי לפחות). בבדיקה הסתבר שהעובר לא התפתח-הוא בגודל של שבוע 8 וללא דופק.. אני צריכה להעבור הפלה.. לא יודעת עוד איך מה ומתי.. למזלי יש לי עוד 3 עוברים מוקפאים (עד כמה שאפשר להשתמש במושג מזל פה..), מקווה להיות אחרי עד סוף השבוע, אשמח לקבל המלצות בנושא מלמודות ניסיון... תודה על ההתעניינות בכל מקרה..
  • אני כל כך מצטערת לקרוא
    מאחלת לך הריון תקין עגול ומשעמם בקרוב בע"ה

• מאמי שלי אני כול כך מצטערת לקרוא מה שרשמת כול כך קיוותי שזה שום דבר ותחזרי לבשר בשורות טובות אכן גם זה קורה לצעאנו הגבר המנחם היחיד שאני יכולה לומר לך שטוב שזה קרה עכשיו ולא יותר מאוחר וכנראה לצערנו משהו בעובר לא היה בסדר קחי לך כמה זמן שאת צריכה בשביל להתאושש ותמשיכי הלאה גם אני לצערי עברתי את זה בעבר וזה אכן לא פשוט בכלל מאחלת לך בפעם הבאה הריון תקין מלא לתשעה חודשים שבסופם תחבקי את האוצר שלך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה