כולן בקטע של עגלות... אז... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אם היה לכן את האופציה לקנות עכשיו את העגלה המושלמת והכי יפה בעיניכן עבור הבייבי שלכן...
    בלי להתחשב בכלום...עלות.. צבע..
    באיזה עגלה הייתן בוחרות??
    (אם יש אפשרות, תעלו לפה גם קישור לתמונה)
15 תגובות
עמוד 1
  • עניין קשה
  • לי יש את הסטוקי
    עונה על כל מה שרשמת :)
  • אביבית.. ראיתי שבזמן האחרון אתר יולדת העלה קצת עשן מכל החפירות שלך ושל צוצית המלכה!!
    זה טוב לי... ככה אני לומדת מכן...
    וגם אני דיי נעולה על הפג...

ליטלי.. השתמשת כבר בסטוקי?? לא יודעת למה.. אבל הוא נראה לי חללית מידי..
    איך הוא??

• חופרות אה
  • אביבית.. העגלה עצמה מהממת!!
    השאלה איך זה למשל בדגם של בנים..
    אני לא מאמינה שזה גם עם פפיונים וכאלה... חחחח
    אני עדיין לא יודעת מה יש לי..

אני יודעת שכל הבסיס זה אלומיניום אבל בתמונה ובסרטון זה נראה פלסטיק פשוט(עדין) כזה... בדקת מה החוזק והטיב שלה??

• יש כזה גם בצבעים לבנים וחוץ מזה הפפיון מתפרק זה עם כפתטרים כאלה , ראיתי אותה בעין השילדה חזקה ממש ... אני מכירה את העגלה של קאם כי קניתי בלידה הראשונה את הקאם שגם מאוד דומה אבל בכל זאת עברו שנים ושני הילדים שלי נהנו ממנה וגם אחותי היום היא במחסן כמו חדשה ... אז מבחינת חוזק אין מה לדבר ... צריך הכל לראות בעין ולהרגיש לפתוח ולסגור לבדוק נוחות קלילות וכו ...

• בטח שהשתמשתי. היא מעולה וגבוהה
    החסרןן זה הכבדות אבל גם לזה מתרגלים :)
  • ברור שפג בוק פלוס!!!

ואביבית, אם את קונה עגלה בצבע לבן - אני אישית באה להרביץ לך!!! אל תעשי את השטות הזאת
  • אני הייתי קונה שוב פעם את האינגלזינה לאנג'

היא מעולה מתקפלת בקלות קלה בקיצור העגלה המושלמת בשבילי
  • בייבי ג'וגר מושלמת !
    היא לא הכי יפה אבל בכל פרמטר אחר היא מנצחת את כולן.
    http://www.foundem.co.uk/M/home-garden/Pushchair/Baby_Jogger/City_Mini.jsp

אני מאוד מרוצה.

סטודיו ליאורית
    http://www.studio-liorit.co.il

דנה מרום
  • אני מצאתי את העגלה המושלמת שלי, פג פרגו בוק פלוס, ואני קונה תודות בעלי המושלם שלא התפשר!!!

http://www.moradbaby.co.il/big-baby/content.asp?cat=38&code=1132

גלגלו למטה לראות את הדגם, מה שמופיע למעלה זה האיזי דרייב
    כנראה אלך על צבע טורקיז ושילדה כסופה
  • צוצית , לבן בטוח לא אבל אופ וויט כן (;
    והתלבטות בין הקאם לפג נראה מי תנצח !
  • אביבית.. הצבע באז פשוט מעלף!!
    אני מדברת על הפג..
    אבל אני מתה גם על ירוק.. והירוק שלו מהמם!!

בעלי בכלל אמר שאם זה בן הוא רוצה כחול ואם זה הת אז ורוד..
    כמובן שבסוף אני מחליטה...
    אבל מה דעתכן???

• ומה תעשי בילד הבא שתצא בת למשל ותקני ורוד ואז יצא בן ? תלכי עם עגלה ורודה? או תוציאי שוב 5000 ש"ח ? אני בעד צבעים לשני המינים ,ירוק זה מעולה
  • אני פחות אוהבת ללכת על צבע של בנים צבע של בנות אולי תלכי גם על הבאז׳ או טורקיז ... אל תלכי על צבע של בנים בנות גם בגלל הילד הבא גם בגלל שנראה לי תמיד ורד מידי כחול מידי שלא יעלם הילד בפנים ...
    בעגלה הראשונה שקניתי אז היתה בצבע שמנת עם כתום שילוב יחד והיתה מתאימה גם לבן וגם לבת .... אל תנעלי על הצבע !

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה