-
לא נתקלתי בזה.
אבל יש לי הרגשה שאם לא תדאגי לעצמך עכשיו זה יהפך לאובססיה לתינוק.
תיהי אסרטיבית, ופשוט תגידי לא!
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
[
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
תיראי גם חמותי היתה מעורבת לי בהריון ולי זה דווקא היה כיף כי היה מי שדאג לי ופינק אותי
אבל חמותי לא מתקרבת אפילו למה שאת מתארת
אני הייתי עושה לזה סוף מהר ומיד זה על סף הטרדה מה שהיא עושה לך
וכמו שאמרו לפני שזה יגרום לה לפתח אובססיה כלפי התינוק
הייתי אומרת לה אתזה בצורה עדינה אבל גם בתקיפות
תאמרי לה שאת באמת מעריכה את כל הדאגה שלה אבל זה כבר מציק לך ומטריד אותך וההריון הזה הוא רק שלך ושל בעלך והאינטימיות שבבדיקות את רוצה לשמור רק לכם
וכמובן שתפסיק לגעת בך!!!תגידי לה שאת לא מרשה ךאף אחד לגעת לך בבטן ככה זה לא יהפוך לאישי
"אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
-
ואוו איזה סיפור הזוי!!!!....
תעמידי אותה במקום ...
אם כל הכבוד אין לה צד בעיניין .
התינוק\ת זה דבר אישי שלך ושל בעלך עם כל הכבוד לה היא בסה"כ הסבתא...
אני לא יודעת זה לא נשמע משהו שגרתי כ'כ...
לא נראה לי שהאובססיה היא על ההריון אלא עליך....
לא יודעת , אני לא היתי שותקת...
איך אומרים? לא נעים מת מזמן
-
צודקות,אני גם אמרתי לה שאני לא רוצה שהיא תגע לי יותר והיא נעלבה..אני מניחה שעוד כמה זמן היא תבקש סליחה ותבקש לגעת שוב
אין לי בעיה עם זה שקרובים אליי נוגעים לי בבטן,זה נחמד,זה גם היה נעים שהיא ליטפה ואפילו הכניסה אצבע לטבור ודגדגה אך עם זאת גם קצת מטריד,והקטע עם הנשיקות באמת עבר כל גבול
אני חושבת שהיא נמשכת גם לנשים,כי גם לפני ההיריון שמתי לב לסוג של מקרים כאלו,היא יותר מדי דביקה לפעמים בין אם זה חיבוקים ונשיקות.היא הייתה מורה לריקודי עם אז היא לימדה אותי ריקוד ותוך כדי היא הכניסה את הידיים שלה קצת מתחת לחולצה שלי,אפילו היא נתנה לי נשיקה על השפתיים בחתונה שלי ושל בעלי אבל אני מניחה שזה מתוך שכרות
אני מניחה שאולי גם אני אשמה קצת כי לא שמתי את הגבול והראתי לה שזה בסדר.בכל מקרה אני אהיה עכשיו הרבה יותר עירנית ואשים לה את הגבולות.אין לי בעיה שתגע לי בבטן אבל אם היא תתחיל עוד פעם להימרח על הבטן שלי אני אשים לזה סוף
אני לא רוצה לעשות מזה יותר רעש כי זה לא נעים,בכל זאת אני נשואה טרייה יחסית והיא הולכת להיות חלק מהמשפהח שלי
-
גם חמתי הייתה נוגעת דיי הרבה בבטן אבל רק נוגעת,או מקסימום מקרבת את הראש שלה לבטן שלי אבל לא יותר מזה,בטח לא נשיקות?
זה BLOWING?
http://www.youtube.com/watch?v=NV_Wv_W35EAזה נראה מטריד ועוד את אומרת שהיא גם נישקה אותך.אני לא חושבת שצריך לערב אבל תשימי לה גבולות ותדברי איתה,היא עברה גבול
-
סליחה שאולי אני בוטה
[
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
אני יודעת שזה לא בסדר
כנראה היא קצת לא בסדר בראש שזה מגיע למקרים כאלה,אבל אני אצטרך לחיות עם זה..
אם אני רואה שזה ימשיך ויהיו עוד הטרדות כאלו אני לא אהסס לפתוח את פי,אתן צודקות
כמו שאמרתי לא הייתה לי בעיה שהיא נוגעת אבל איך שהיא נישקה אני ניערתי אותה ממני והערתי לה
-
טוב, אני בשוק
-
אני עם פנין בכל מילה!!!
אוי ואבוי לחמתי אם היא היתה מעזה להרים לי את החולצה ולגעת לי בבטן!!! במקרה שלי הם די קרים כקרח אז אני לא צריכה להתמודד עם זה אבל לא הייתי מרשה שיגעו בי בכלל
איפה בעלך בסיפור הזה? שיתפת אותו שזה מפריע לך?? זה המקום שלו לקום ולדבר עם אמא שלו! ולדאוג שהיא תפסיק עם ההתנהגות הזו, את לא זו שצריכה להכנס לריב איתה ובטח לא להתגוננות.
דווקא בגלל שאת נשואה טריה צריך לעצור את ההתנגות הזו כאן, ככל שתאפשרי לה היא תרשה לעצמה יותר ואז כבר לא תוכלי להפטר ממנה
-
טוב זה ממש הזייה מה שכתבת כאן בחיים שלי לא שמעתי דבר כזה בין חמות וכלה שלא נדע את חייבת להפסיק את זה ובמיידי בכול מחיר מזה הדברים האלו חטפתי שוק כשקראתי את זה ממש מפחיד

-
היי
מצטרפת לכולן כאן...את לא אשמה אבל ההתנהגות שלה ממש מעוררת בי בחילה..אני לא מרגישה צורך בכלל לשתף את אימא של בעלי במה שקשור להריון..לא רוצה ולא צריכה ...פעם הבאה פשוט תרחיקי אותה ממך בצורה יפה..לא חייב לגעת..
שימי גבולות במה שקשור אליך ולתינוק מעכשיו אחרת היא תכנס לכל פירצה אפשרית...
סליחה אבל ההתנהגות שלה

-
תסלחי לי, אבל זו הטרדה לכל דבר
-
אני מסכימה עם שושי.
ואני ממש בשוק ךקרוא את ההתנהגות הזו...
לדעתי את ממש לא צריכה להתבייש או לפחד שזה יגרום לסכסוך - תבהירי לה שאת לא מוכנה שיגעו בך וזהו.
ואני גם מסכימה שצריך.לערב את הבעל - זו אמא שלו, הוא צריך להתמודד איתה...
-
וואי אני בשוק!!
-
בנות, אתן נורא תמימות.
נשמע כמו מישהי שמחפשת אקשן.
כל כמה זמן יש כאלה בפורום.
מאפיינים: סיפור הזוי, פרובוקטיבי וחושפני ממישהי אלמונית ולא פעילה.
לאחריו בד"כ תגובות מעוד כל מיני משתתפות חדשות שצצות לשם תמיכה או תגובה פוגענית.
הרבה פעמים בצירוף לינק כלשהו לאיזה שטות.
זה כבר מריח מקילומטר.
מיכל
-
זה עבר לי בראש לרגע..שאולי זו איזה מופרעת...אבל...מצד שני אולי זה האמת.כנראה שלעולם לא נדע מפחיד

-
חחחחחחחחחחחחח מפחיד זה לא אבל יש מצב...
לא חשבתי על זה.
-
עם כל הדברים ההזוים שקורים בארץ ובעולם בזמן האחרון לא הייתי מתפלאת..מצד שני זה מפחיד והזוי..עם כל הרצון שלנו לעזור
-
זה נשמע הזוי מההתחלה ועד הסוף! ואני ישר חשדתי שזה בולשיט, ולכן אמרתי שהסיפור על גבול הגועל
-
לא חסרות בכלל

רפואת הגוף והנפש לכולן )אם הסיפור נכון או לא..(
סושי אני רואה אותך ונזכרת בי ((:אותו שבוע
-
תעשי סרגל!!!
-
אני רוצה לעשות ולא ככ יודעת...הייתי בפורום לפני 6 וחצי שנים..הבן הגדול שלי בן 6 וחצי..אני אותה אחת מאז ועד היום..

-
חרטה,נקסט
-
טלי

ברור שזה הזיה של מישהו שנכנס לכאן
-
ומעניין שמאז שעלינו עליה היא נעלמה כלעומת שבאה
פייס: ortal_hori
-
אז התבלבלתי
-
מתוקונת

סושי לא נורא חח..וההיא באמת נעלמה..איזה אנשים מוזרים

-
חחחחחחחח יאוו הזויים ברמוות!!! אשכרה נעלממה
-
מענין אם זאת נועה (נועה קראו לה נכון?)
זאת שעשתה את הבלאגן לפני כמה חודשים והתחזתה לשמונים אנשים
אולי היא התגעגעה אלינו

וצריך ליהיות ממש יצירתי כדי להמציא תקטע עם הפופיק חחחח נקרעתי
-
סליחה בנות שאני אומרת, אבל אולי זה דווקא כן סיפור אמיתי?
אני אפעם לא שוללת.
מופרעת או הזויה בהחלט יכול להיות
אבל אולי מדובר במישהי אמיתית שעוקבת והחליטה לשתף?
לא יודעת... מוזר בעיניי שאנשים אשכרה ישבו לכתוב מגילה כי משעמם להם
עם כל הפטיות שבדבר
-
בנות אתן לא יכולות לדעת מה אמיתי ומה לא
יש אנשים מטורלליפ בעולם ויתכן שחמותה כזאת
זה באמת דוחה ובא לי להקיא איכס
הייתי נותנת לה סטירה בעעעעעעעעעע