היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אצלי הוא יוצא בכל הריון אבל גם עם הבת שלי הוא יצא! וגם לחברותי שהיו להן בנות יצא וואחד פופיק
לי יצא בשלושת ההריונות ויש לי רק בנות
באיזה חודש זה יוצא ? יש לי בטן גדולה ובור ענק בטבור שום פופיק בולט
ממה שאני ראיתי מנשים אחרות וגם מאצלי בערך מחודש שישי הטבור באמת מתחיל לצאת החוצה
אצלי זה היה מחודש חמישי,ותאמיני לי שאצלי זה נראה הרבה יותר גרוע,אני כרגע בעיצומו של חודש שמיני,לא מספיק שהטבור בולט החוצה גם יש גולה קטנה באמצע שבולטת עוד יותר,בקיצור לא ממש נראה טוב אין לי בעיה להעלות תמונה אבל לא יודעת אם מותר
בכל מקרה תגידי תודה שהטבור שלך עדיין נשאר בפנים,זה נראה הרבה יותר טוב
תלוי במבנה הטבור והבטן. לי לא יצא בכלל
לא מחייב בכלל שהפופיק ייצא בהריון של הבת שלי לא יצא לי הפופיק וגם בהריון הזה יש לי בן ואני בשבוע 18 ולא יצא לי שום פופיק כול אחת והגוף שלה ממש ממש לא מחייב שהפופיק ייצא
עד עכשיו לא יצא לי
זה תלוי במבנה גוף של האישה מלידה. יש בנות שיש להם צופציק בפופיק ולהן הוא בולט החוצה (בהריון ויש כאלה גם בלי הריון...) ויש כאלה, למשל אצלי שהפופיק זה רק שקע פנימה בלי צופציק ואז אין שום דבר שיצא ויבלוט החוצה...
מחודש שישי ככה זה יוצא בד"כ..
אצלי ברגיל (כשלא בהריון) הפופיק בפנים! אין שום צ'ופצ'יק שיוצא או משהו אבל ככל שההריון מתקדם הוא יוצא לו
לי לא יצא בכלל בשלושת ההריונות זה תלוי במבנה הגוף
לא יוצא ולא יצא לי עכשיו , מה שבטוח נמתח לפיתה !
ממש לא אצלי כולן בנות ובכולן יצא החוצה פייס: ortal_hori