היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
עם הסקירות, כמה זה עולה ומה נכנס לסל של המושלם ומה נכנס לסל הרגיל של כללית. נשבעת לכן שיגעו אותי לא יודעת כבר מה לחשוב
9 תגובות
עמוד 1
אני גם לא ממש מבינה בקטע של הביטוחים ספציפית אבל לי יש פלטינום ואני שילמתי בשקיפות 57 שח על הסקירה הראשונה מאה ומשהו ובמאוחרת רצו ממני אלף שח ואמרו שיש לי החז של חצי או יותר לא זוכרת בדיוק ובסוף עשיתי בקופה בפחות משלושים שח (הכוונה לא בפרטי)
כן הם שיגעו אותי: את המוקדמת תעשי במושלם את המאוחר מהכיסוי הביטוחי של הכללית הרגיל תתקשרי לפה תלכי לפה וכל אחד שולח אותי למקום אחר איףףףף ובכלל הרופאה אמרה ששניהם נכנסו מחודש 7 לסל של המושלם עשו לי כאב ראש
כן גם אני הייתי נורא מבולבלת בהתחלה אבל. כשהלכתי לרופאת נשים שלי שאלתי אותה על כל התהליך והיא ממש עשתה לי סדר (זה היה במכבי) תשאלי את הרופאה שלך אולי היא תדע לכוון אותך
מניסיון שלי בהריון האחרון אני בכללית ויש לי כללית פלטינום השקיפות עלה לי 210 בדיקת הדם 50 ש״ח סקירה מוקדמת במרפאה פרטית ( דר דורון הררי) הכל תלת מימד באיכות מדהימה כולל דיסק 57 ש״ח סקירה מאוחרת גם אצל דורון הררי 1200 אבל קיבלתי החזר לחשבון של 900 ש״ח אז סה״כ 300 מקווה שעזרתי
אביבית עזרת מאוד תודה רבה
אני עשיתי שקיפות ושילמתי על הב.דם בלבד 40₪ סקירת מערכות מוקדמת אצל פרופסור פרטי לאחר סבסוד של כללית מושלם אני משלמת 300₪ כולל דיסק ותלת מימד
אביבית פייס: ortal_hori
שמחה שעזרתי , באמת אורטל עלה לך אחרת !? יש לי הכל מהריון הזה אבל הבנתי שהגדילו את הסל לעד 5000 ש״ח בהריון אולי זה קשור ... למחיר שונה ודורון הררי באמת מקסים כל הבדיקות השקיפות הסקירה מוקדמת ומאוחרת עשיתי אצלו באשקלון !
לא יודעת לגבי ההגדלה, אני זוכרת למשל שלא שילמתי על הבדיקת דם של השקיפות פייס: ortal_hori