בנות בבקשה עזרו לייי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו כבר מנסים להיכנס להריון 8 חודשים. וכל פעם אני מקווה שיצליח ואני מקבלת מחזור ומתאכזת. הפעם זה שונה ואני צריכה את עזרתכן.
    אתמול ה7.7 הייתי צריכה לקבל מחזור ולא קיבלתי ( המחזור אך פעם לא מאחר בדרכ).במשך שבוע היו לי כאבי מחזור באים והולכים ללא דימום מה שמוזר לי שאף פעם לא היו לי כאבי מחזור בלי דימום ולא בטח שבוע לפני. בדרך כלל שבוע לפני כואב לי מאוד החזה והפעם זה לא כך בכלל. עשיתי היום בדיקת הריון ביתית ויצאה שלישלית. מה עושים? האם גם לכן היה ככה??

??שירני??
8 תגובות
עמוד 1
  • כן. גם לי זה היה ככה בשני ההריונות.
    תעשי בדיקת דם. זה הכי וודאי. או שתחכי לאיחור רציני (שבוע לפחות) ובנתיים תרגעי ואל תחפשי סימנים..
    מקווה לבשורות טובות
  • ובדרך כלל זה היה לך לפני מחזור?

??שירני??
  • הסימנים שאת מתארת בהחלט יכולים לתאר תחילת הריון, אם לפני שבוע היו לך כמו כאבי מחזור, ייתכן שזה היה הביוץ/ ההשתרשות ואז הבדיקה יצאה שלילית כי זה מוקדם מדי ורמת ההורמון בשתן כנראה לא מספיקה
    תבקשי הפניה לבדיקת דם- הכי בטוח לזיהוי
    בהצלחה
  • על בסיס ניסיון של שנה נסיונות - שהבדיקות היו שליליות, זה היה שלילי
    אני מציעה לך אם אתם מנסים הרבה זמן להתקדם להזרעות- אל תבזבזי זמן
    זאת עצתי ואני אשמח לתת לך על עצה אם תרצי

• מסכימה עם הבנות

אצלי התחילו כאבי מחזור ובדיקה ביתית יצאה שלילית
    למחרת עשיתי עוד בדיקה שיצאה חיובית
    וביום שלאחר מכן בדיקת דם שאישרה בשמחה גדולה הריון!

מקווה שגם אצלך בשעה טובה!
  • תודה רבה בנות אחכה לעוד יומים ואני יעשה בדיקת דם... מקווה לטוב!! אעדכן בתוצאות

??שירני??
  • שיהיה בהצלחה!

• בהצלחה!
    לפעמים הביוץ משתנה ואז המחזור מתאחר.
    בכל מקרה הייתי ממליצה לך לחכות שבוע ואז לראות מה קורה.
    בשורות טובות בעז"ה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה