עזרהה בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו כבר מנסים להיכנס להריון 8 חודשים. וכל פעם אני מקווה שיצליח ואני מקבלת מחזור ומתאכזת. הפעם זה שונה ואני צריכה את עזרתכן.
    אתמול ה7.7 הייתי צריכה לקבל מחזור ולא קיבלתי ( המחזור אך פעם לא מאחר בדרכ).במשך שבוע היו לי כאבי מחזור באים והולכים ללא דימום מה שמוזר לי שאף פעם לא היו לי כאבי מחזור בלי דימום ולא בטח שבוע לפני. בדרך כלל שבוע לפני כואב לי מאוד החזה והפעם זה לא כך בכלל. עשיתי היום בדיקת הריון ביתית ויצאה שלישלית. מה עושים? האם גם לכן היה ככה??

??שירני??
    ??שירני??
7 תגובות
עמוד 1
  • היי שירן,

גם לי קרה את אותו דבר החודש. יש לי את כל הכאבים ולא קיבלתי מחזור.
    בדיקה ביתית יצאה שלילית. בדיקת דם יצאה שלילית.
    אני באותו סרט כמוך.
    אמרו לי שצריך לעשות בדיקת דם אחרי איחור של 10 ימים זה יותר אמין.

בהצלחה לנו....

BABY
  • כמה זמן יש לך איחור? אני גם מתלבטת אם לעשות בדיקת דם או לחכות..
  • אני מציעה שתחכי עוד כמה ימים ותעשי שוב בדיקה ביתית ...

בהצלחה!!
  • בדיקת דם בד"כ הכי אמינה והכי ודאית
    חבל על הכסף של בדיקות ההריון, מניסיון, עדיף לעשות בדיקת דם
    לפעמים יש ביוץ מאוחר שבדיקות ההריון לא מזהות...

בהצלחה!!! מחכות לעידכון משמח במיוחד

• שירני,

באמת שחבל על הכסף של בדיקה ביתית לא תמיד היא אמינה.
    עדיף בדיקת דם אחרי 10 ימים.

BABY
  • היי שירן,
    אני יכולה לספר לך שלי היה איחור של שבועיים, שבשבועיים האלו לא היו שום סימנים. גם בבדיקות דם ובבדיקה בייתית התשובות היו שליליות. רק אחרי שבועיים התחילו לי כאבים בחזה והלכתי לרופא נשים שגילה שק הריון מוקדם (שבוע 4). מסתדר שהביוץ שלי היה מאוד מאוחר ואף בדיקה לא גילתה.
    אמנם זה משהו קצת נדיר, אבל הכל יכול להיות.
    היום הבת שלי בת שנה וחודש והיה שווה לחכות 9 חודשיים עד שנכנסתי להריון.
    שיהיה לך המון בהצלחה!!!
  • היי שירן,
    עשית בסוף בדיקת דם?
    תעדכני
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה