שבוע 36 - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום דר אני שבוע 36 להריון וקבעתי ניתוח קיסרי לסוף החודש ובבדיקה שבדקו אותי ראו שיש לי פעילות רחמית היה לי צירים ואמרו לי להיות במעקב מוניטור אחת לשבוע עד הניתוח עכשיו השאלה שלי היא כזאת: כל ערב יש לי התכווציות ברחם כאילו הבטן נהיית אבן כמה שניות ומשתחררת וכאבי גב תמיד יש לי בגלל ההריון בלי קשר לצירים... עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך אני יידע שזה באמת צירים ? והאם מותר לי להחזיק צירים בבית ? אני אחרי 2 קיסרי... מקווה להגיע לתאריך של הניתוח בשלום..))) ושלא ייצא לפני...
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

אלו אכן צירים.
    השאלה החשובה זה האם הם עושים פתיחה ו/או מחיקה - אם כן, אז כדאי להקדים את הניתוח, אם לא ייתכן שאלו צירים מדומים, וכדי לדעת האם מדומים או לא בקשו ממך להיות במעקב.
    לכן, בכל פעם שיש התגברות של הצירים, מבחינת העוצמה, תדירות או סדירות אז את צריכה לשוב ולהבדק.

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה