שימור דם טבורי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות יקרות ובוקר טוב ,

אתמול אחה"צ קבלתי שיחת טלפון ארוכה למידי מחברה לשמור הדם הטבורי שנותת חסות לכנס הריון שהתכוונתי ללכת אליו ביום שיש הקרוב בחולון.

הנציגה הציגה את עצמה כמשהו בשיווק של חברת "טבורית" או משהו כזה..לא זוכרת
    שהם חברת בת של תל-השונר הכל הכל בפיקוח של בית-החולים ועוד...

עכשיו, מלבד איזהשהו איזכור שהיה פעם בכולבוטק לגבי החברות הנצלניות והשקרניות האלה אני לא זוכרת ששמעתי אי פעם מישהי שהמליצה על שימור הדם.

אך כאשר פונים אליך בשיטת שיווק של הפחדה ופחד לא נעים לך להרגיש כאילו את מתקמצנת על התשלום חוסכת בבריאות של העובר שלך...

עלות השימור כ8.5 אלף ש"ח... [שמירה ל20 שנה]... מה דעתכן? יש מישהי שעשתה והיא מרוצה ? יש לכן המלצות או חוות דעות? אני די בצומת דרכים...זה סכום גדול של כסף שהתחשב בעובדה שברגע שאת עושה לילד אחד את מחוייבת כלפי יתר ילדייך העתידיים לא ?....
11 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל אל תיתני לאף אחד להפחיד אותך! זה פשוט חוצפה בכלל שהם מתקשרים לאנשים רק כי נרשמת לאיזה כנס.
    הייתי בסיור בתל השומר וגם הביאו נציגה מטבורית, זו סהכ חברת שיווק ולטענתה מי ששומר על הדם ומי שמחוייב ללקוח זה בית החולים, ככה שגם אם מחר טבורית לא יהיו כאן אז תל השומר מחוייב לשמור על הבדיקה שלך ולספק אותה (חס וחלילה לא עלינו ולא על אף אחד!!!555)
    המחיר 8 וחצי זה רק לעשרים שנה... וזה רק עבור הילד שלקחת ממנו את הדם. ביטוח ליתר המשפחה זה עוד כסף... מעל עשרים שנה- זה עוד כסף... ובתנאי שהדם מחזיק מעל עשרים שנה - הם עדיין לא יודעים

המדריכה בקורס הכנה ללידה, אמרה שהבן שלה רופא ואמר שהיום אין יותר מדי מה לעשות עם הדם הטבורי... מצד שני כן שמעתי על מקרים שכבר השתמשו בו.
    אוהבים לעשות לנו מצפון כדי שנקח ונשלם, אני לא התרשמתי מספיק מההצעה למרות שאין ספק שבתור אמא רוצים את הבטחון הכי מושלם לילד. אבל אין לי הבטחה שזה אכן בטחון ואני שמה את מבטחי באלוהים ובעזרת השם הכל יהיה בסדר.

אם את מחליטה כן לעשות, תבדקי בקופה שלך ובחברה- יש כל מיני הנחות וסבסודים, אל תשלמי ישר

• כשהיא התקשרה היא שאלה אם יש לי כרטיס "חבר" אז כנראה שזה מקנה הנחה
    אני בקופת חולים כללית ויש לי "פלטינום" , יש אפשרות להשתמש בכל הסכום של הסל הריון כאילו ולהשלים את ההפרש אבל אז , נצלת את כל הסכום אין יותר סל הריון..

אני לא יודעת , זה מאוד מבלבל....

אני מקווה שבאמת לא נזדקק .. ורק בריאות איתנה לכולכנו
  • אז ככה.....
    בינתיים הטכנולוגיה הן של הפקת כדוריות הדם מחבל הטבור והן הטכנולוגיה של הרמירה ולבסוף טכנולוגיית השימוש עדיין לא מפותחות מספיק.
    לפעמים אפשר להשתמש ולפעמים לא. אי אפשר לדעת את זה.
    חוץ מזה, הכמות שמופקת היום מחבל הטבור מספיקה לאדם עד 13 קילו (גיל שנתיים לערך).

אני הזמנתי את מד"א ללידה (בבית חולים) ותרמתי להם את חבל הטבור, זה בחינם ואני מקווה שזה יעזור למישהו!
  • ליבי טוב לדעת, כל מה שאמרת, לא ידעתי...
  • באמת אפשר לתרום את זה למד"א?
  • לגבי תרומה למ"דא - תבדקי מול מחלקת יולדות שבה את אמורה ללדת.
    וגם תפני למד"א תבדקי מולם.

שושי בכיף...
  • אני בהריון הראשון שמרתי בתא לחיים ל20 שנה לקחו את הדם השימור במארז שקיבלתי אחרי הלידה הגיע שליח שלהם לבית החולים מיד אחרי הלידה ... ואחרי תקופה שלחו לי אם הדם תקין לשימור ואם כן אז מתחילה לשלם ואם לא אז לא שומרים ...
    בלידה השנייה התכוונתי לתרום אבל ילדתי בשבוע 37 ולא הספקתי להתעסק עם זה !

• יש כאן כמה מאמרים של דם טבורי, אולי יש שם הסבר על מה זה שמירה בבנק פרטי ובבנק ציבורי..אולי יוכל לעזור
    דם טבורי
  • אנחנו שמרנו בטבורית.

• לגבי תרומה-
    אין להם אפשרות לאסוף מכל מי שרוצה. בעיות תקציב וכח אדם.
    אם את יולדת באחד מבתי החולים שהם עובדים איתם, ואת יולדת בשעה שהם נמצאים,
    יבואו לבקש ממך לתרום.
    אני מאוד רציתי לתרום. בלידה הראשונה- בעין כרם הם לא נמצאים. (אבל באו לבקש ממני את השיליה

• מה שליבי אמרה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה