סטוקי ומוצצים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אתמול אספתי דברים אחרונים ממוצצים...
    קודם כל אספתי את הסטוקי, לכל מי ששאלה, אני ממש מרוצה מהבחירה שלי. שיחקתי שוב עם הקיפול שלה וזה באמת לא נורא כמו שעושים את זה. היא חזקה ויציבה, צריך ללחוץ קצת יותר על כפתור הקיפול אבל בעיני זה פשוט בטיחותי.

מעבר לזה יצאתי ממש מאוכזבת מהחנות...
    נתחיל עם זה שבסוף מאי הלכתי לשלם על ההזמנה (לפני עליית המעמ) וכל הקרטון היה מעוך וקרוע, היו חסרים דברים שנפלו מהקרטון, נשפך שם השמפו על הכל- ואולצתי להתפשר על תחליף למוצרים מסויימים ו/או לקחת מוצרים מוכתמים בשמפו...
    את המיטה שהזמנתי קיבלתי לפני שבוע, הביאו לי עיטור אחר ולא את מה שמופיע בחנות -שבחרתי, חשדתי בזה אבל עד אתמול שהלכתי לראות ולוודא שזה לא רק נדמה לי - לא רציתי סתם לדבר
    אבל הקש שבאמת שבר את גב הגמל בכל הקשור להזמנה הזו, כשעשיתי את ההזמנה לקחתי את כל המוצרים של סטוקי, עגלה-תיק- סלקל ובסיס- ואי אפשר להגיד עליהם שהם זולים בכלל, בסיום ההזמנה קראו למנהל שיעשה לי הנחה כי עשיתי הזמנה גדולה, הוא כביכול הוריד לי 200 שח הנחה על הבסיס של הסטוקי, ראיתי שהם שינו את השם בהזמנה ושאלתי בוודאות- זה אותו בסיס של סטוקי???! המוכרת אמרה שכן שאין לי מה לדאוג וזה רשום ככה רק בגלל ההנחה. כשאני מגיעה לא וף אתמול נתנו לי בסיס של חברה אחרת שמתאים לסטוקי!!! איזו חוצפה!! אל תגידו שעשיתם לי הנחה אלא שהחלפתם את המוצר שבחרתי במוצר זול יותר
    אז אחד הבחורים עושה לי - שזה כנראה טעות שבוצעה בהיסח דעת כי כולם לוקחים את הבסיס הזה כי הוא זול יותר. -בולשיט!!!! מכל מוצרי הסטוקי שלקחתי דווקא על מוצר בטיחות אני אחסוך לתינוק שלי???!!! מה גם שאת שיחת ההנחה לא המצאתי משום מקום!
    המנהל כבר לא היה וסגן המנהל הבטיח שיטפלו לי בנושא ביום רביעי.. אבל התעקש בכל זאת שאקח איתי בנתיים את הבסיס! אני כל כך עצבנית וזה הפעם לא יעבור בשקט אם לא יספקו לי את הסטוקי.
    סורי על המגילה... כל כך מקומם

11 תגובות
עמוד 1
  • באמת מעצבן וטוב את עושה שאת מתארגנת לפניי.

אל תוותרי! על בטיחות לא מתפרשים וגם לא על כסף - יש לך ימבה הוצאות החודש!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• טוב שמעי.. הייתי מתפוצצת...
    ובקטעים האלו אסור לוותר
    ממש חוצפה מצידם..
    אני הייתי מתלוננת עליהם, או לפחות מודיעה שזו הכוונה שלי לעשות
    כל גוף נרתע מתלונות ושם לא טוב
    אפשר לדעת באיזה סניף זה היה??

• פולה, תצייני בבקשה סניף!
    אני הולכת לסגור במוצצים אשדוד, ואם זה המצב אגיד לבעלי
    ולמשפחה שמארגנים לנו את החדר בע"ה שאהיה בבי"ח שיסתכלו
    ב-10 עיניים על מה שמסופק!
  • זה היה בסניף נתניה, השמפו והסבון היו בשקית בקרטון אבל שקית רגילה של החנות לא משהו אטום או קשור ופשוט מעכו שם את כל הקרטון...
    סושי תמיד טוב לבדוק בעשר עיניים את מה שהזמנת - מאשר לריב איתם אחרי שזה אצלך
    יאמר לזכותם, שלחתי מייל הבוקר ולפני חצי שעה התקשר המנהל ואמר שידאג להחליף לי לבסיס של סטוקי. אני אהיה שקטה ברגע שזה יוחלף אבל לפחות מהבחינה הזו של שירות אני כרגע כן מרוצה, הרבה מקומות אחרים היו פשוט מתנערים...

• ממש חוצפה אוי ואבוי אם זה היה קורה לי !!! אל תוותרי אני עשיתי במוצצים באשדוד אני די מרוצה

• עם אייל קנינו במוצצים באשדוד והייתי מאוד מרוצה. גם אחרי שהייתה בעיונת עם העגלה

לעומת זאת אני כבר נשבעתי לא לקנות עגלה בשילב (קנינו טיולון ובכל השנתיים אחריות רק בילינו בתלונות בסניף, והעגלה הגדולה של מוצצים כבר תקינה יותר, למכור את הטיולון ביד 2 כבר לא שווה לי )

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אותה ״חווית״ קנייה במוצצים אשקלון .פשוט זוועה ..הזמנתי שידה וביקשתי לשנות ידיות שכמובן שילמתי עליהן..ולהפתעתי הגיעה שידה עם ידיות אחרות לגמריי .רק אחריי טרטורים רבים כחודש קבלתי את הידיות שהזמנתי ועוד אילצו אותי להגיע לחנות ולהרכיב בכוחות עצמי(לא שזה נורא אבל זה חוצפה !!!!!) בנוסף הזמנתי חליפה ראשונה ובשבילי בא לקחת את הדברים ששולמו כמובן נאלצנו לגלות שאין חליפה שהיא נמכרה משחשבו שעד שאני אלד יגיעו עוד כאלו ולא הגיעו !!! בנוסף הזמנתי מיטה ושבוע לאחר ההזמנה (כחודשיים לפני המשוער) ביקשתי להחליף דגם למיטה ..אמרו שהתחילו לעבוד עלייה !!! ושאי אפשר כמובן שזה לא הגיוני בעליל ולכן התקשרתי ליצרן עצמו שניר בע״מ שם אמרו שלא היה ולא נברא זו מיטה במידות סטנדרט בצבע סטנדרט ולכן יש אפשרות להחליף מה גם שלא הגיע אליהם עדיין ההזמנה שלי ..אציין שהתקשרתי להנהלה השארתי אינספור הודעות קוליות מיילים מכתב בדואר להנהלת הרשת ושום כלום עד היום חודשיים אחרי הלידה אף אחד לא חזר אליי .בחיים שלי לא אחזור לקנות שם לא בסניף ולא ברשת כולה ! הם אולי קצת זולים ממקומות אחרים שסקרתי אבל עדיף לשלם יותר ולהתרוצץ פחות ! בהחלט לא ממליצה ..
  • וואו מיכלושית- אני בשוק מהחוצפה שלהם!!! קודם כל גם בחוזה שלהם רשום שניתן אפילו לבטל את הרהיט תוך 14 יום אז לשנות דגם סהכ??
    איזו חוצפה!!
    כל הקטע בהזמנה שהם אמורים לשמור לך בצד את הדברים שלקחת, פשוט חוצפנים מעלה לי את הסעיף לשמוע שמכרו לך את החליפה. אצלי גם לא שמרו כל מיני דברים ואני צריכה לחזור שוב ביום רביעי כדי לאסוף רגליים לאמבטיה... הזוי, מזל שאני לוקחת את הדברים לפני הלידה, מה עושות באמת נשים שהילד כבר נולד ואז הן תקועות בלי?!

• אני הייתי מבטלת את כל העסקה ושילכו ....
  • שלום, Paula !

הייתי לפני שנה בסרט הזה, צר לי לאכזב אותך

אבל אין לסטוקי בסיס לסלקל !

יש להם מתאמים של maxicozy ו - peg pergo,

אני הזמנתי בשנה שעברה מאבן יהודה מחנות שנקראת ׳שבטוב׳

בסוף ביטלתי את ההזמנה של המתאמים כי לא הייתי

צריכה.

ד.א, רצוי לא להשאיר תינוק בסלקל למעלה מ - 45 דקות

• וואה וואה עכשיו הרגת את פולה!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה