ממש מאוכזבת!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני בקופת חולים מכבי
    והיחס שלהם על הפנים עכשיו
    אני צריכה להיות במעקב של הריון בסיכון
    היה לי הפניה למרפאות חוץ באיכילוב והם לא אישרו לי טופס 17
    אז הרופא שלי אמר לי לקבוע תור לבלפור 10
    שגם שם תשובתם הייתה .. אנחנו לא קובעים תורים עקב עומס
    הרופא שלי התעצבן ואמר שיסדר לי את זה ושניגש במכתב חריף למכבי
    אני ממש מאוכזבת מהם
    כרגע אין לי מה לעשות בינתייים ואין יחס..
8 תגובות
עמוד 1
  • העיקר הם לא פוסחים בהכנת פרסומות על רקע מיני העיקר שיעברו אליהם
  • אני בכללית ולא מחליפה אותם בחיים!

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• איוז חוצפה
    פייס: ortal_hori

• כן איימתי אבל אני עכשיו בחודש 7 ושבוע
    והחלטתי לעבור אחרי ההריון כי לא נשאר לי הרבה
    ובדר״כ יש זמן המתנה
    אבל אני לא יודעת מה כבר יש לעשות
    הרופא אומר שאני חייבת מעקב
    ואני לא יוציא כל שבוע סכום כדי לשלם לבית חולים
    בגלל שלא מאשרים לי טופס 17 :( כבד ...

• מזה לא אישרו לך טופס 17?!?!?!?!?!?!?
    בכללית זה בחיים לא יקרה ברגע שיש הפניה מרופא שולחים טופס 17 אפילו בפקס !
    אצלינו יש כזה דבר הפניה ישירה ככה שבפעם הראשונה בכלל אין צורך בטופס 17 .הייתי מטופלת עכשיו בהיי ריסק וזה ממש תיקתק
  • אני בכללית, לאורך כל הטיפולים לא שילמתי שקלללללל על טופס 17 והכל היה לי חלק ותיקתק..לא מחליפה את כללית בשום מחיר!
  • מבינה אותך כל כך גם אני הייתי במכבי. עד אחרי ההריון השני .. מעבר לזה שלא מאשרים טופס 17 אלה אם את גוססת גם היחס שלהם מגעיל במיוחד בסניף שלנו יש שם שתי מזכירות מבוגרות שעובדות לפי המצב רוח שלהן ובדרך כלל אין להן!! הן מרשות לעצמן לדבר לאנשים בזילזול (וזאת מילה עדינה) במיוחד למבוגרים והרופא בכלללל .. יום אחד באתי לתור שלי אליו (רופא משפחה ) והוא איחר אז כשהוא הגיע וראה אותי ממתינה לו הוא התחיל לצרוח עלי ואני מדגישה לצרוח!! שאם אני רוצה להחליף אותו ולקבל את המטופלים! אני הייתי בהלם של החיים. עד שיום אחד הם עשו לאמא שלי בעיות על טופס 17 (לקחנו אותה למיון כי היא לא הפסיקה לדמם) אני באתי לסניף צרחתי על כולם ויש להם מזל שלא היו שולחנות כי פשוט הייתי מעיפה אותם באויר מעצבים וככה באותו היום הלכתי לדואר ועברתי לכללית ואין עליהם אם אני צריכה טופס 17 אני צריכה רק להרים טלפון למרפאה .
  • אין הם איומים, הם מנסים בכוח לדחוף שהכל יעשה אצלהם כדי שהם במכבי יקבלו את הכסף, הרי זה נמצא בסל הבריאות והקופה מקבלת על זה תשלום. הם עושים את המוות במכבי ולא מאשרים טפסי 17 למה שלא שייך להם!!!
    כשנלחמתי על טופס 17 לאמא שלי לניתוח (יומיים לפני הניתוח אחרי שהם כבר אישרו את כל התהליך לפני אבל פתאום מסרבים לתת טופס 17...) היתה שם איזו זקנה שהיתה צריכה טופס 17 לאיכילוב משהו דחוף ללב- תור לאותו יום!!!, כל פעם שהיא הגיעה אמרו לה זה עדיין בטיפול אל תדאגי זה יאושר, עד ליום התור לא אישרו לה, פתאום נזכרו להגיד שזה מסורב, שתקבע תור לאסותא (שכמובן אין תור זמין) הפקידה הבטיחה לנסות לטפל לה בנושא ואיך שהזקנה הלכה, הפקידה אומרת לזו שלידה...אני לא מנסה בכלל הם לא יאשרו לה גם ככה... פשוט נשבר לי הלב!! הם מעדיפים לתת לאנשים למות במכבי העיקר שהכסף יגיע אליהם
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה