כבר שכחתי מזה ..... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • עד שבלילה זה הגיע
    התכווצות שרירים ברגל מתוך שינה ....
    אבל את השיטה לשחרור למדתי ... פעמים בלילה זה השיא .... בעעעעעעע
    אויש כמה זה כואב ... ממש לא התגעגעתי ... אבל מדהים אייך ההריונות שלי בול מבחינת תופעות וזמנים
8 תגובות
עמוד 1
  • יואו..זה נורא..קמת ונעמדת על הרגל?
    זה קרה לי בהריון של מתן..אני לא אשכח את זה בחיים כאילו מישהו תוקע סכין בשריר של הרגל..אי אפשר לתאר את זה אחרת..
    זה קרה לי בהריון הזה פעם אחת לפני חודשיים אולי..
    למה זה קורה?
  • לפי מה שהבנתי זה עיניין של ויטמינים, תנוחת התינוק וכו'...

לי זה קרה פעם ראשונה לפני שבועיים וקפצתי מהמטיה ונעמדתי וזה עבר תוך כמה שניות, אבל מוזר שהכאב נשאר כל היום
  • זה אחד הדברים שלא יכולתי לסבול!
    כאבי תופת

• וואי, כמה אני לא מחכה לזה!!! כמה סבלתי מזה, כל לילה!!!

זה אשכרה לקום כמו סמוראית ישר על הרגל וליישר אותה.. ואם את לא תופסת את זה בזמן - אכלת אותה
  • וואי זה ממש מעצבן וכואבבבבבבבבב

• בהחלט כואב וישר מתעוררת ונעמדת על קצות האצבעות וזה עוזר אבל זה כאב מממממש חד ..ומקפיץ .
    ולמה זה קורה באמת מעניין למה !?!?
    בקשר למים אני שותה מלאאאא מלאאאא מלאאאא ... אז לא נראה לי שיש קשר לשתייה
    פשוט עוד תופעה !

• אויייי כואב!!!!
  • אויי איזה סיוט, כמה סבלתי מזה!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה