חדשה כאן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אולי תוכלו לעזור לי , כי תאמת אין לי אם מי לדבר ואת מי לשתף בהריון...כי אומרים שצריכים לשמור בסוד עד חודש שלישי, אז ככה לפי החישוב של מחשבון ההריון באתר אני אמורה להיות מחר בשבוע שביעי של ההריון, היום הייתי אצל הרופא והוא אמר לי שלפי מה שהוא רואה אני רק בשבוע 6 ויום אחד והוא ראה דופק, אני יודעת בוודאות שקיבלתי מחזור ב 22/5/13 אז איך ייתכן שאני רק בשבוע 6, ואולי משהו לא בסדר עם הוא רואה עובר שקטן בשבוע מהגיל שהוא צריך להיות?
    דבר שני אני לא יודעת אם כדי לי להשאר אצל הרופא הזה, בסוף הבדיקה שהוא הראה לי דופק ואת הגרגיר הקטן שגדל בתוכי אז ביקשתי תמונה , אז הוא אמר מצטער אני לא חנות צילום, לא אמורים לקבל תמונה של הגרגיר שלי המתוק?
    אני בהריון ראשון ומאוד בלחץ...ושמחה שמצאתי פורום שאפשר לשתף,דרך אגב יש לי טיפה כאב בצד שמאל ברחם האם זה טיבעי?
    והוא לא דיבר איתי על ת**** ועל חומצה פולית על כלום...האם זה הגיוני?

נועה
9 תגובות
עמוד 1
  • ברוכה הבאה!!!
    אנחנו הרבה הריוניות כאן בשבועות ראשונים וזה ממש נחמד
    שבוע 6 או 7 זה לא כזה משנה
    הרופאים סופרים שבועות מהמחזור
    את מוזמנת לעשות כאן סרגל ולפי מה שהסרגל הריון יראה תדעי את השבוע
    בגדול ראיתי שסופרים את השבועות+ימים
    לדוגמא אני בשבוע 10+4

הכאב בבטן נורמלי לחלוטין בהתחלה
    הרחם גדלה
    וזה מצויין
    אם כבר שמעת דופק זה פשוט נפלא!!
    ואני קיבלתי תמונה בכל בדיקה
    הרופא הדפיס לי במכשיר הא"ס את התמונה עם התאריך, השבוע והתל"מ (תאריך לידה משוער)

לגבי הרופא, אני מאמינה גדולה בלהיות רק איפה שאת מרגישה נוח ונעים
    רופא צריך להיות נחמד וסבלני
    אחד שעונה על שאלות, בעיקר לאלו שזה הריון ראשון ואנחנו לא יודעות כלום עדיין
    לא התחתנת עם הרופא הזה! אם אינך מרגישה איתו בנוח -החליפי
    ממליצה על רופא עם מכשיר א"ס בחדר
    זה מאוד נוח
    ואפשר לראות את העוברי בכל הזדמנות

הכל נשמע מצויין אצלך
    אם אינך מרגישה בטוחה
    לכי שוב לא"ס אצל רופא אחר ותבקשי תמונה
    אנחנו גם צילמנו בוידאו ישירות מהפלאזמה.......

תהני מההריון
    ותשתמשי הרבה בפורום - הבנות כאן עוזרות מאוד
    והכל מנסיון אישי שלהן
  • היי תודה רבה ישראלית יקרה, נראה לי שאכן אשתמש הרבה , כי זה כייף להתכתב עם נשים שמבינות עניין :-)
    תגידי או תגידו לא הזוי שהרופא לא דיבר איתי על חומצה פולית, או על מה מותר או לא מותר בהריון?
  • לגבי גיל ההריון ,נכון שאת יודעת בדיוק מתי היה לך מחזור אבל את לא יודעת מתי בדיוק היה לך ביוץ...
    לגבי הרופא המממ תחליטי את לא הכי סימפטי
    כאב מאוד טבעי -התרחבות
    תתחילי לקחת חומצה פולית ,ת**** -לא בשר ודג נא ,ביצים לא מבושלות וכל זה
  • ברוכה הבאה לגבי הכאבים זה טיבעי בתחילת הריון הרחם מתחיל לגדול ולכן יש כאבי מחזור קלים או דקירות קלות כמובן שאם הכאבים ממש מתגברים עדיף להיבדק. לגבי תאריך וסת יכול מאוד להיות שהיה לך ביוץ מאוחר גם אני בהריון ראשון ידעתי בוודאות את התאריך אבל למרות זאת שינו לי אותו בu.s ראשון. ולגבי הרופא אני פשוט הגעתי למסקנה שמרוב שהם בודקים עשרות נשים בהריון כל יום הם פשוט פיתחו איזשהי אדישות מעצבנת אם את לא. מרגישה איתו בנוח אז תחליפי רופא עכשיו שאת בהתחלה לפני כל הבדיקות זה ממש לא יפה איך שהוא דיבר אלייך. אז שיהיה בשעה טובה תקין וקל
  • תודה רבה ואכן אני הולכת לחפש רופא אחר נחמד יותר סימפטי יותר, ייתכן ואחזור לרופא ששלח אותי למרפאת פריון הוא היה הכי נחמד רק שחצי שעה נסיעה עד אליו, הקטע הוא שבסוף נקלטתי טיבעי . יש בורא עולם.
  • ברוכה הבאה

• ברוכה הבאה
    [/center]
  • נכון
    נזכרתי שגם אצלי שינו את גיל ההריון בא"ס הראשון
    אצלי היה כנראה ביוץ מוקדם

ולגבי שאלתך על חומצה פולית
    בדרך כלל ממליצים לקחת בשלושה חודשים הראשונים
    לי הרופא בישראל נתן לי בבדיקה רגילה כשאמרתי שאני מעוניינת להיכנס להריון
    אז התחלתי לקחת חומצה פולית בפברואר
    והרופא שלי פה בבדיקה הראשונה אצלו נתן לי חומצה פולית של 500 ליום
    זה כדור קטן שאני לוקחת פעם ביום
    ברזל אמר שנתחיל בהמשך כשיפסקו הבחילות
    ואני לוקחת גם ויטמינים אחרים ואומגה 3 על דעת עצמי
    להזיק זה לא יכול......
    יום נעים לכולם
  • היי! מזל טוב!

אני גם בהתחלה :) שבוע 6 + יומיים....
    סובלת מאוד מאוד מבחילות

וגם מצאתי את הפורום כמאוד נחמד לשיתוף... מאחר ואני צריכה להסתיר בנתיים מכל שאר העולם....

לגבי חומצה פולית - אפשר לקנות בסופר פארם\ניו פארם וכו' טבליות של 400 מק"ג - אמרו לי שזה מספיק. יש גם קופסאות שמגיעות 200 יחידות - כך שזה מספיק להרבה זמן....
    שיעבור בקלות!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה