מישהי מכירה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתר שעוסק בטפסי לוטו מנויים וכו בשם סמארט קלאב?

התקשרה אלי אחת וניסתה בהיסטריה לשכנע אותי ש"זכיתי" להיות בין 100 האנשים שמקבלים חבילת הגרלות ב189 שח (לחודש, כן?)
    אני בתמימות אישרתי ונתתי אשראי!!!

10 תגובות
עמוד 1
  • אויש
  • אני מכירה אותם היכרות של פעם בכמה חודשים, שאני "זוכה" להיות אחת מה-100 הזוכים האלה....
  • תתקשרי לחברת אשראי ותבקשי לחסום אותם לחיובים עתידיים

• כל החברות האלה שמתקשרות״עלית בהגרלה״ ״זכית ב״ ״בגלל שאת לקוחה של״ וכו׳ זה הכל בולשיט, זה אקט שיווקי שנועד למשוך אנשים שאין להם נסיון ותמימים בנושר הספציפי הזה. זו רמאות אחת גדולה כמו אלה שנותנים לך מתנה אבל את צריכה רק לשלם משלוח 40 שח ואז כאילו נותנים לך עוד כל מיני דברים בהנחה... עבדתי במוקד טלפוני שכזה כמה חודשים אחרי הצבא - זה בולשיט אחד גדול!
    תתקשרי לחברת האשראי למחלקת אישורים תבררי אם החברה הזו או איזו חברה מוזרה העבירה בקשה לחיוב מאז השיחה, ותבטלי את הכרטיס מהר. מקווה שעוד לא העבירו שום חיוב אבל אם כן ברגע שמחלקת בירורים תראה את העסקה - תוך יום יומיים תדברי איתם ותכחישי עסקה טלפונית, תגידי שהציעו לך וחשבת על זה אבל בסוף סרבת שטלפונית הם אישרו לך שאין עסקה ובכל זאת חייבו
    (עבדתי 3 שנים בישראכרט...)

• תודה פולה!!! אני אעשה את מה שכתבת

• בשמחה, ואגב אם הם העבירו חיוב ואת מכחישה במחלקת בירורים תדגישי שלא נתת אישור לעסקה. שכן הציעו אבל לא הסכמת. זו עסקה ולפונית והחוק לצידך במקרה הזה
    אם שואלים אותך לגבי מספר כרטיס... תגידי שהם הגיעו אליך דרך קניה אחרת שעשית...
    אל תתביישי ואל תרגישי לא נעים להגיד שלא נתת אישור, החברות האלו צריכות להתבייש, ראיתי כשעבדתי בישראכרט כמה החברות לוטו השונו הללו מרמות אנשים ואנשים לא הצליחו חהפטר מהם- אז אל תהססי לחתוך את זה כאן.

• אבל מה אם יש להם הקלטת שיחה? זה עלול להיות לא נעים בכלל

• מכירה אותם היתי לקוחה שלהם שנתיים זכיתי פעם אחת ב4000 שקלים ..שזה בעצם כיסה את זמן המנוי שלי אצלם זאת אומרת שילמתי ובסוף קבלתי סכום שווה לסכום ששילמתי במשך שנתיים דמיי מנוי חחח כשהתחתנתי סגרתי את חשבון הבנק הישן והפכנו לחשבון משותף אני ובעלי והוא לא הסכים לשטות הזאת .בכל מקרה חברה מוכרת ואמינה כשביקשתי חודש אחד לבטל מייד ביטלו ולא חייבו יותר .נכון שיש גם רמאים אבל מהם באמת אין מה לדאוג..ומסכימה עם פולה כל אלו שמתקשרים ואומרים זכית להיות ..אתה מבין 100 וכו׳ כמובן שזה אקט שיווקי ..בפעם הבאה תיזהרי באמת לא נותנים סתם אשראי בטלפון גם אם זה נשמע הכי מפתה ! אך במקרה שלהם תהיי רגועה..אם ביקשת לבטל לא תחויבי לא צריך להיות בהיסטריה ,בהצלחה ומקווה שזה הסתדר 
  • תודה מיכל! נרגעתי

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה