שבוע ט׳ באב - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נוהגים את עניין הבשר !? ( שלא אוכלים)
    בריכה ים חגיגות וכו׳ נמנעים !?
    היום הקייטנה של הבן שלי יצאו לבריכה ואני ממש מרגישה טיפשה ששלחתי אותו בשבוע הזה בהחלט זה שבוע מסוכן ...
    החלטתי להתארגן עכשיו וליסוע אליו לבריכה
    פגשתי כמה אימהות ליד הגן של ענבר שאמרו שהגדולים לא הלכו היום לקייטנה בגלל שזה יום בריכה ולא הולכים בתשעה באב ....
12 תגובות
עמוד 1
  • גם אני לא הייתי שולחת לבריכה
    פייס: ortal_hori

• נוהגים שלא לאכול בשר.
    ילדים שלא מבינים- עד גיל 6 אפשר לתת בשר-עוף
    עדיף להמנע ממים- בריכה-ים משום סכנה.
    אצלינו בגן עשו להם יום מים. לא ממש בריכה, קצת השפרצות עם רובי מים
  • איזה אלופה שפתחת שירשור על זה
    מהבוקר אני חושבת ומנסה לבדוק באינטרנט..
    אתן חושבות שגם בריכה ביתית אסור?
    [/center]
  • כן... לא אוכלים בשר, נמנעים מבריכה ים וכו' וביום של הצום - צמים.

http://lb1f.lilypie.com/iV4Op3.png?BnlIdY8p
  • כל מה ששנשני אמרה.

דורי מאוד עדיף לא לעשות בריכה בייתית
    כי אלו ימי דין.
    ויש סכנה גדולה מאוד.

להבדיל אלף אלפי הבדלות לא שמעת על הילדה שטבעה אתמול בגיגית בבבית??
  • בננות מותר לנו לצום ? לגבי הילד שהלך לבריכה הוא הלך בשוגג כי שכחת אז זה לא נורא, חבל שתוציאי אותו שהוא כל כך נהנה , את יכולה לראות את התגובה שלו אם בא לו ללכת איתך או להשאר, יודעות גם שאסור לכבס משבוע הבא, אבל יש התר שאת בגדי הקטנטנים מותר.
  • אנחנו לא אוכלים בשר מראש חודש, הילדים אוכלים בצהרון בשר אבל זה לא מפריע לי, לא נכנסים לבריכה (גם בבית), אני כן מכבס, כי אחרי תשעה ימים כבר לא יהיה לנו מה ללבוש, יש נוהגים גם לא להתקלח...

רותי
  • אביבית מאמי את עושה בשכל שאת הולכת להיות איתו ולהשגיח.

אני לכתחילה לא הייתי שולחת אבל שכחת..
    אז לפחות תלכי לצפות בו.
  • תודה שם בדוי
    אקח לתשומת ליבי

• אנחנו נמנעים מאכילת בשר מאחרי הראש חודש
    ולא שולחים לבריכה בימים האלו

• תמיד אמא שלי אמרה לי תלכי לפי המנהגים של עמית ( בעלי) אבל להם לא כל כך מזיז , רק בשנתיים שלוש האחרונות כן אכלתי אבל השנה החלטתי לא לאכול
    וכל יום מכינה אוכל טעים אחר
    מהילדים לא חשבתי למנוע אבל נראה לי מצחיק להכין רק להם אכל ולנו משהו אחר ...
    אז יום פיצות לחם שום , דגים אפויים , היום הכנתי פריקסה (אפוי ) פעם ראשונה יצא אליפות
    ובקשר לבריכה , בהחלט היה נראה לי מטופש שהוא נסע נסעתי אליו שיצאו בסבב הראשון ( בגלל שיש המון קייטנות מכניסים כל פעם בהפסקות ) אז שכנעתי אותו לבוא יחד איתי לסייבוב בנתיבות במקום לשבת בשמש עד הסיבוב הבא והסכים ,
    הכי מצחיק אותי היה לראות ילדים בחוץ בשמש יושבים והם לא במים כי ההורים לא מסכימים בשבוע הזה להכנס , אז למה שלחתם אותם לקייטנה כזה עינוי מבחנתי לשבת ולראות את כולם נהנים ורק הם בחוץ ....
    על הדרך קניתי לעצמי בגד ים מהממם (;
  • אביבית, דורי ושאר הבנות
    אני מצדיעה לכן! ממש מרגש לקרוא על ההשתדלויות.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה