מגרד מגרד מגרד.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • התחיל לגרד לי בטרוף שם למטה! (סליחה על התיאור) לא שורף לי כשאני עושה פיפי אז אני מניחה שזו לא דלקת.. יכול ליהות פיטריה? ככה זה אמור להרגיש גירודים מטורפים?!!
    מתקלחת איזה 3 פעמים ביום זה מטורף!

בריאות ואהבה!
8 תגובות
עמוד 1
  • אכן נשמע כמו פיטריה....

איזה שבוע את?

זה שכיח בהריון, אל דאגה.
    לכי לקנות אגיסטן טבליות לנרתיק ותשימי 3 פעמים כל לילה לפני השינה.
    אבל תלכי לבדיקה אצל רופאת נשים לבדוק שאכן מדובר בפטריה.

לא תמיד דלקת בדרכי השתן מתחילה בשריפה.. לפעמים זה גם מתחיל בגרד ואח"כ עובר לשרוף.
  • עם מה את מכבסת?
    לי פעם שרף מסנו אוקסיגן.
    שווה לך לנסות לעבור לאבקת כביסה עדינה
    ומה שלא יהיה תתחילי לקחת פרוביוטיקה וחמוציות.........תמיד טוב!

• נראה לי שכתבתי את זה כבר פה, אבל אם זו אכן פטריה (וככה זה נשמע) קחי פרוביוטיקה ייעודית (אני לקחתי ביו פימייל של סופהרב - מצוין!), שתי המון המון מים ומיץ חמוציות וכמובן רק תחתוני כותנה. אל תשכחי שעכשיו חם ולח וזה בטח לא עוזר...

הללוש ודינוש היפים שלי
  • יכול להיות שזה מגרד בגלל התחתונית /פד שאת שמה? אני בעבר הייתי משתמשת באלווייז והיה מגרד לי נורא כל פעם ששמתי תחבושת שלהם. עבאתי לחברה אחרת וזה הפסיק

אגב דלקת לא חייבת לשרוף למטה, לפחות לא בהתחלה. שווה ללכת לרופא להבדק לפני שאת מתחילה עם תרופות

• יכול להיות מאוד פטריה , וגם דלקת דלקת לא תמיד זה שורף לפעמיים רק כואב ומגרד מהסיון .... אני הייתי הולכת לרופא
    לא כל משחה מתאימה בהריון ....

• נשמע כמו פטריה

חשוב לעבור רק לתחתוני כותנה
    עדיפות לא חוטיני
    ולא להשתמש בתחתוניות יומיות או פדים
    זה הכי עושה פטריה!
    לא להשתמש בשטיפה אינטימית
    זה תרבית לפטריות בנרתיק
    לאכול חמוציות ומיץ חמוציות עוזר ומומלץ מאוד

והדבר הכי הכי הוא לרחוץ את איזור הנרתיק אך ורק ב ד ר מ פ ו ן
    כל רופא נשים שמבין משהו ובאמת רוצה לעזור ימליץ על רחיצה בדרמפון
    זה סבון ללא סבון
    מומלץ מאוד בננות!!
    כל הדאב וחבריו רק מחמירים את המצב...........

בהצלחה ורק בריאות!!!
  • הרגת אותי עם החוטיני!! כבר שנים שאני לא מצליחה להשתחל לתוכם חחח..
    תחתוניות אני לא מסוגלת לא לשים כי יש הפרשות אז אין מצב.
    בשטיפה גם כן אף פעם לא השתמשתי.
    תודה על ההמלצות :)

בריאות ואהבה!
  • אני משתמשת בשטיפה אינטימית של פמינה להריון ולאחר לידה, לא רואה שום שינוי לטובה או לרעה פשוט סתם!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה