חרדתית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני שבוע 9 הריון ראשון.. יש לי תור לרופאת נשים היום פעם ראשונה מאז ההריון..
    אני בלחץ מטורף.. שהכל יהיה בסדר ויהיה דופק.. אופ... ובדיקת דופק זו בדיקה ביטנית או ויגנאלית? אני גם מפחדת מבדיקות ויגנאליות....=(
11 תגובות
עמוד 1
  • את יכולה לבקש שהבדיקה תהיה ביטנית!
    אני בקשתי תמיד, וברוך ה' ראו דופק!

זה לגיטימי הלחץ יקירה.. אבל תחשבי על הקטנה או הקטנה שבבטן, לא טוב להם לחצים.
  • היי, בשעה טובה

• תודה בנות.. בעזרת ה' יהיה בסדר.. חשיבה חיובית! ואעדכן בעז"ה...
  • היי את!
    הכל יהיה בסדר.. אל תילחצי למרות שזה מצוי מאוד
    צר לי לאכזב אותך,
    אבל את צריכה להתחיל להתרגל לבדיקות פנימיות,
    כי בבי"ח לקראת לידה, אף אחד לא ישאל אותך כי זה מצורך תפקידם המחייב לפעול כף לטובתך.
    זה עניין של שניות ובחוץ. באמת שלא כואב...
    תרפי כמה שיותר וזהו. זה נגמר...
    בהצלחה

• אני יודעת שלקראת לידות תמיד יש בדיקות כאלה.. אבל משום מה נראה לי כזה כאילו עד אז כבר אתרגל כזה וכבר לא אחשוש כי זה דרך העולם.. גם הלידה וכל זה... לא יודעת לההסביר.. קיצר יהיה בסדר.. נתגבר על זה
  • הכל יהיה בסדר מתוקה, לכולנו היתה אותה חרדה בהתחלה.
    בהצלחה
  • היי מעדכנת אתכן שהכל ברוך ה בסדר.. שבוע 8+4 הביאה לי הפניות לכל הבדיקות.. והיא רוצה לראות אותי רק לאחר הסקירה המוקדמת יעני בספטמבר.. הגיוני?
  • איזה יופי - בהצלחה!!
    פייס: ortal_hori

• בשעה טובה איזה יופי ברוך ה'!!!
    עכשיו בלי לחץ, לבוא רק בטוב

• כן הגיוני.
    גם לי התור הבא הוא רק אחרי הסקירה!

בהצלחה!
    איזה כיף לך! זה ממש מרגש!

• קודם כל בשעה טובה!!!
    תהני מהרגע ואל תחשבי על הבדיקה
    זה הכי כיף והכי מרגש לראות ולשמוע
    תהני מכל התהליך הזה

שיהיה לך בהצלחה!
    שתיזכי לשמוע רק בשורות טובות בעזרת השם!!!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה