-
לי זה נראה בלתי אפשרי. לא מדברת מניסיון אישי שלי אבל בנות שעובדות איתי ואין להן עזרה מההורים (לפחות אחד מהם) מחסירות המון ימי עבודה ויוצאות מוקדם כל פעם שהילד חולה או הקיא בגן וזה רק ימי מחלה של הילד וכשהן לא מרגישה טוב כבר לא נעים לה להחסיר והן באות גמורות. כשבחרתי לקנות בית קניתי קרוב לעבודה שלי ושלו אבל קרוב להורים שלי גם
-
טוטי פרוטי, ברור שזה הסידור האידאלי. אבל אני לא במצב של לקנות בית בת"א ליד ועבודה כרגע...
וגם אולי לא הבהרתי את עצמי - כרגע ההחלטה היא לגבי שכירות, כלומר החלטה פחות גורלית מקניה, אבל עדיין....
בעלי דווקא בטוח שנסתדר, כי הוא קצת גמיש בשעות העבודה, יכול לשחק עם השעות ופה ושם לצאת באמצע היום. אבל נראה לי שהא עדיין לא קולט שחוץ ממקרי חירום כאלה ואחרים, צריך כ-ו-ל יום לשים את הילד בגן בבוקר ולאסוף בסוף היום....
אוףףףףף, אני ממש בדיכאון מזה
-
יש מקומות אולי יותר קרובים לת"א ועדיין זולים יחסית.. שווה לבדוק! אולי מקומות שיש בהם רכבת? הם יותר שווים כי אפשר להגיע ללא פקקים.
מקסימום אם אתם ניידים- תחנו את הרכב ליד תחנת הרכבת, וככה יהיה יותר מהיר.
ולמה לא לעבור אם כבר לעיר שההורים גרים בה? גם יותר קרוב לעבודה וגם עזרה זמינה..
-
אז את באמת צריכה לשקול כמה יעלה לך יותר לגור במרכז יותר ואם זה פחות או יותר משעות העבודה שתצטרכו להפסיד או לצאת מוקדם ולעשות את השיקול שהכי טוב לך.
ובכלל אם את הולכת לשכור אז לא עדיף באמת קרוב יותר להורים גם אם זה יותר רחוק מהעבודות שלכם, לפחות ההורים יוכלו להוציא את הילד/ה מהגן/ המעון ולשמור עד שתחזרי מהעבודה
אני חס ושלום לא רוצה לדכא אותך פשוט אני רואה את זה כל יום ואני רואה איך זה מתיש את ההורה תחשבי שזה סוג של מרתון. במיוחד אם אחד ההורים עובד בעבודה לא גמישה. אצלנו זה עוד גמיש מאוד. אני מקווה מאוד שיסתדר לכם!
אל תתיאשי בסוף אתם תמצאו את מה שעובד בשבילכם
-
בתור בעלת ניסיון, קודם כל הכל כאן בגדר עצות, ואת ובן זוגך עושים מה שתחשבו שנכון לכם.
אם תרצו לעבוד שניכם בת"א, אפשר לגור באיזור, יש מקומות מסביב (מניסיון מהעבר) שזולים יותר.
דבר שני, מה אני עשיתי.
עבדתי בת"א (שעתיים נסיעה מאשקלון) כשאייל נולד, גם בעלי עובד במרכז עד היום.
ניסיתי בערך 3 חודשים, בהן נאלצתי לקצר את המשרה כדי להגיע בשעה הגיונית לקחת את אייל מהמטפלת (5 וחצי ממש סביר
[
[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
[URL=http://www.babynamestext.com]
-
אנחנו די דומה לפנין
אני עובדת קרוב, בעלי יותר גמיש ממני.
אין עזרה בשיט מאף אחד - מסתדרים יפה מאד ביחד
פייס: ortal_hori