בנות עזרתכן בבקשה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הציעו לי לעשות 3 בדיקות דרך מכון מור
    של 3 תסמונות :
    תסמונת דאון
    תסמונת אדוארד
    תסמונת פוטר

או בדיקות בבי״ח קפלן שכל בדיקה עולה לי 80 שח
    ואני בוחרת איזה בדיקות לעשות

חשבתי לעשות:
    טיי זקס
    תסמונת x שביר
    סיסטיק פיברוזיס
    טלסמייה
    מחלת קוסטף
    דיסאוטונומיה משפחתית
    אטקסיה ולאנגיאקטזיה

על איזה בדיקות אתן ממליצות שעשיתם או שמעתם עליהם
    זה חשוב לי מאוד
    אני כבר בשבוע 12+
    ודי לחוצה!

תודה מראש
10 תגובות
עמוד 1
  • הבדיקות האלה נראות בסדר, אבל טייזקס הגבר אמור לעשות בקופה, נראה לי שזה גם בלי עלות תבדקו.....

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• כמו שפנין אמרה!

• רק הגבר צריך לעשות?

תודה בנות
    שנשמע רק בשורות טובות אמןןןן

• זה הבדיקות הגנטיות
  • נראה בסדר - בהצלחה
  • איזה קופה את?
    אני במכבי והם מימנו את הבדיקות שעשיתי (טייזקס, ציסטיס פיברוביס ותסמונת xהשביר ועוד אחת שאני לא זוכרת את שמה).
    תסמונת x השביר - האישה חייבת לעשות.
    מעבר לזה זה לא חשוב מי עושה... אם אחד מהבני זוג נמצא נשא אז גם השני עושה...

• את בטוחה שדאון היה אחד מהם?

לי אמרו שאין דבר כזה נשאות של דאון

• נכון- אחת ויחידה צודקת. תסמונת דאון נוצרת בעקבות מוטציה בתהליך הרבייה של הביצית עם הזרע- זה לא תורשתי. לי אח עם תסמונת דאון ולא התבקשתי לבצע בדיקה גנטית הקשורה לתסמונת הזו.
    לגבי שאר הבדיקות- זו רשימה ארוכה עם מחירים שונים, יש את השכיחים יותר שמסובסדים חלקית או מלא - תלוי בסוג הביטוח בקופה. הבדיקות תלויות גם בעדה שלך ושל בן זוגך- אני עשיתי מינימלי ובדיעבד הייתי מוותרת על הבדיקות- כי אני נגד הפלות.

• אני בכללית ויש לי פלטינום
    איזה בדיקות בסל ואיזה לא? שאני לא ישלם סתם
  • לדעתי תעשי את הבדיקות של המחלות או התסמונות שאם ח"ו יתגלו את תפסיקי את ההריון בוודאות. את אלו שלא תפסיקי בעקבותיהן הריון (אם יש כאלו), תדחי לאחר ההריון לקראת ההריון הבא.

ואין לי מושג לגבי כללית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה