עזרה - תינוקות אוכל - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הי בנות.
    הקטנה שלי מסרבת לאכול מוצקים.
    לוקחת 2-3 כפיות ומתחילה לעשות כאילו מקיאה ואח"כ יורקת את כל מה שנכנס לפה.
    מה לא ניסיתי.... טחנתי טוב טוב טוב, ניסית טחון קצת פחות טוב.
    כלום אותה תגובה.
    כבר חודשיים גם אני וגם הגננת שוברות את הראש לגבי המוצקים שלה.

יש רעיונות?
6 תגובות
עמוד 1
  • כשעופרי הייתה עושה כאילו היא מקיאה,
    הייתי שמה לה כפית בפה עם האוכל, ואז לועסת יחד איתה ומראה לה איך ללעוס ולבלוע, והייתי עושה קולות "מממממממ יאאאאממממממי טעיםם"

יכול להיות שהיא מעדיפה אוכל מתובל יותר? ומה שלא מתובל לא טעים לה?..

את יכולה לנסות לתת לה לאכול עם הידיים- למשל פירה תפוחי אדמה או אפילו גבינה לבנה, שתלקק אצבעות ותתרגל לטעמים אחרים.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אולי להתחיל עם פרות? יהיה לה מתוק ואז היא תתרגל?
    וגם לנסות לא כשהם נורא שבעים.....
    אני גם לא הבנתי למה הבת שלי עושה כאילו היא מקיאה עד שהבנתי שהיא שבעה פשוט!
  • מתובל ניסיתי תודה.
    אוכל ידיים היא קטנה מדיי לזה. אפילו עוד לא יושבת. ברגע שהיא תשב אתחיל עם אוכל ידיים.
    ואני נותנת לה שעתיים אחרי ארוחה - זאת אומר שהיא כן רעבה.

תודה בנות.

יאללה עוד רעיונות.
    אני בטוח מפספסת משהו...
  • תקשיבי, אני רואה שהיא כולה בת 5 חודשים. היא עדיין קטנה! פעם ההנחייה הייתה מגיל חצי שנה!
    לי היה אותו דבר עם הבת שלי, שאפילו בגיל חצי שנה לי כבר בער שתאכל עוד דברים חוץ מחלב... אבל היא סירבה בתוקף ואני החלטתי שלא שווה לי להוציא על זה אנרגיה ואמי אמתין עוד קצת. אחרי כמה שבועות היא התחילה לזלול מכל הבא ליד

• אולי תנסי לשים לה אוכל בתוך חיתול בד טטרה נקי ואז לתת לה לאכול דרכו?
    מבינה למה מתכוונת?
    איילה התחילה טעימות בחורף, אז שמתי לה קלמנטינה/תפוז/אשכולית בלי גרעינים כמובן בתוך חיתול טטרה ונתתי לה להחזיק והיא מצצה את זה ממש יפה.
    אפשר לשים שם תפו"א מבושל טוב וכו' וכו'...
    ככה אנחנו התחלנו שאיילה סירבה לאכול מכפית.
    בהצלחה ותעדכני מה קורה...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה