כאבי מחזור וזה... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לי כמו כאבי מחזור, התכווצויות באות והולכות, לא קבועות כמובן וקצת כאבים מוזרים כאלה בתבור, שמתפזר לבטן ואז מפסיק...זה נורמלי? קשה לי קצת ללכת בגלל הכאבי מחזור האלה, אני הולגכת כמו ברווז...
4 תגובות
עמוד 1
  • יכול להיות שהתחלת להרגיש את צירי ברקסטון היקס ו/או יכול להיות המשך גדילה של הרחם
    נורמלי שעדיין יש כאבים מוזרים כאלה מדי פעם, השאלה עד כמה זה כואב וכמה זמן זה מתמשך?
    בכל מקרה תשתי הרבה ותנוחי בחום הזה כדי לא לעורר חס וחלילה צירים מהתייבשות.
  • תשתי המון ותנוחי , אם זה כאב בלתי נסבל ומתמשך הייתי הולכת להיבדק לשקט הנפשי !
    תעדכני
  • גם אני מרגישה ככה כבר כל היום.. מקודם נשכבתי ןקיבלתי גם קצת סחרחורת
    עכשיו יש לי כאבים קצת בגב למטה :(

תרגישי טוב :)
  • אני גם מרגישה ממש ככה - בדיוק מה שאת מתארת
    אני בשבוע 37...
    אצלי זה מלווה (סליחה על התיאור) בשלשולים מרובים וחזרו לי הבחילות כמו בהתחלת ההריון....
    בהריון הראשון זה לא היה, ולכן אני תוהה עם עצמי האם ללכת להבדק
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה