מפחדת ולא רגועה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות
    חייבת לשתף, לפני חודשיים גיליתי שאני בהריון ולאחר 3 שבועות בערך בשבוע 7 התברר כי ההריון הפסיק להתפתח ועברתי הפלה טיבעית.אתמול גיליתי שאני שוב בהריון ואני ממש בחששות שזה שוב יקרה אני ממש בלחץ.
    האם למישהי היה או מכירה מישהי שקרה לה אותו דבר והריון שאחרי עבר בשלום?
    חייבת קצת עידוד ואיפוס!
    כבר יש לי ילדה אחת שההיריון איתה היה תקין לחלוטין!
    מה אומרות..? הסימפטומים הפעם לא חזקים כמו שהיו בהריון הראשון נראה לכם שזה אומר משהו?
9 תגובות
עמוד 1
  • היי..
    אני אומרת..אל תכניסי את עצמך למתח..תהי במעקב אצל הרופא ותשתדלי לנוח..כמה שאפשר. .
  • מסכימה עם תותי.

אל תכניסי לך סרטים לראש
    פייס: ortal_hori

• לחברה שלי נולדה בת אחרי הריון תקין לגמרי ואז עברה הפלה בשבוע 8 ואחרי ארבעה חודשים נכנסה שוב להריון ויש לה עכשיו תינוק חמוד בן חצי שנה.

זה קורה וזה עצוב ומפחיד אבל תזכרי שזה לא אומר כלום לגבי ההריון הנוכחי.

שיהיה בהצלחה!

• אני מכירה הרבה נשים שנכנסו להריון וילדו
    אחרי הפלה
    יהיה בסדר ב״ה

• בן זוגי היקר נולד אחרי הפלה טבעית, והוא הבן הכי מוצלח שלה
  • לי זה קרה בדיוק ככה ועכשיו אני בהריון שוב ועד עכשיו תודה לאל הכל בסדר יש דופק והעובר מתפתח כמו שצריך..
    אני מבינה אותך גם אני בלחץ מכל כאב או משפט מוזר של הרופא אבל אני מנסה להירגע ולהנות מזה כי הלחץ בטוח לא עוזר.
    מקווה שהכל יהיה בסדר ויהיה לך הריון משעמם ותקין ותחשבי חיובי זה לא יכול להזיק
  • נשמה אל תפחדי. אני מבינה את הפחדים שלך אבל זה שהעובר לא בתפתח זה לא בעיה אצלך.
    לי היתה הפלה בשבוע 6 והיתי ממש שבורה מזה. ואחרי חודשיים נכנסתי שוב להריון ובה היום הבונבון שלי בן 3 שבועות.
    הכל יהיה בסדר אל תכניסי לך חרדות לראש תהני מההריון הזה
  • גם אני עברתי הריון שלא התפתח בשבוע 10, דופק שפסק.
    אני בהריון שוב ב"ה תקין ושימשיך להיות כך 5555555555555
    איך עוברים את זה? אני הייתי מאוד פסימית, וכל בדיקה רק הגדילה לי את האופטימיות.
    רק דוגמה, לאחר הבדיקת דם שהייתה חיובית הרופא אמר יופי, נקלטת, עניתי לו יופי יהיה כשיצא מזה תינוק......

אין מה לעשות..... עוד בדיקה ועוד מתח ועוד בדיקה ועכשיו הוא בועט ב"ה וטיפה יותר רגוע (אני לא מטרידה את הרופא כבר....) ותרגעי כשתלדי ב"ה בידיים מלאות........

צעדים קטנים
    [

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• לי זה קרה לפני ההריון הזה היה הריון בשבוע 6 בערך היה דימום עדין לא הספקתי לראות כמעט עובר היה שק הריון שלא התפתח ... והיה הפלה טבעית וללא התערבות רפואית , ואחרי כמעט חודשיים נקלטתי להריון הזה , אומנם התחיל עם המון דימומים וקרשי דם שהתפוצצו ( המטומה) הרופא לא קישר את זה להריון הקודם , אבל הנה ב״ ה עברתי את זה הדימומים פסקו והריון מתפתח ותקין טפו טפו שבוע 29 כמעט !
    בהצלחה תחשבי חיובי יהיה בסדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה