חזרתי מבית חולים בגלל הברונכית - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בס"ד

היום בבוקר הייתי עם הילד בבית ופתאום אחרי 5 ימים של אנטיביוטיקה ואנלציות מזה שיעול ממש נחנקתי מרוב ליחה שתקועה לי בגרון (סליחה אם אני מגעילה ) והקאתי והקאתי ממש הרגשתי קושי לנשום הכל נסתם שטפתי פנים עם מים קרים והזמנתי רופא הביתה (היום לא היה לנו רופאה במרפאה אחרי 11:30 בבוקר אפרופו סקר קופח מכבי איכס ) נתן לי הפניה למיון ועליתי מיון יולדות בדקו שהכל תקין עם הילדה ברוך ה' אח"כ
    הורידו אותי למיון רגיל לפנימאי שבדק ואישר שאכן מדובר בברונכית ואישר לי לקחת שוב את הפרדניזון (קורטיזון) למשך 6 ימים שרק הוא עזר לי בפעם הקודמת ואנלציות
    טוב העיקר שהכל בסדר ואני בבית עם הנסיך הקטן והגדול ואיך אומרים אחרי הלידה הכל יעבור בע"ה

שיהיה לילה טוב ובשורות טובות

3 תגובות
עמוד 1
  • אוי ליטלי! נשמע לא נעים בכלל
    מקווה שאת מרגישה טוב יותר עכשיו

• תרגישי טוב,
    רפואה שלמה והחלמה מהירה

• בס"ד
    אמן תודה שבת שלום

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה