שמירת נידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות ,
    ביום שני הקרוב אני אמורה לעשות צילום רחם...
    אני מאוד חוששת מהדימום שיש אחרי..
    אני שומרת נידה ומקפידה לטבול כל חודש..
    העיניין הוא כזה אם יהיה לי דימום אחרי הבדיקה רוב הסיכויים שאצטרך להתחיל לספור מחדש את הימים מה שישאיר אותי עם כמה ימים ואז שוב אקבל מחזור...כמובן שאתיעץ עם רב אבל דימום זה דימום...
    האם מישהי פה שעבר צילום רחם ונתקלה בבעיה הזו...
    גם ככה התקופה הזו קשה מזה לא בא לי להיות בבאסה כזו...
    אוףףףף

"לא אל תדאגי ילדה הכל יהיה בסדר
    תפילותייך מתקבלות שם במרומים
    אלוקים לא משיב ריקם דמעותיה של בת מלך
    שבוקעות את כל הרקיעים "

7 תגובות
עמוד 1
  • לי יש ברביעי ... אנחנו כל הזמן ביחד ;)
    אני לא מבינה יותר מידי בעניין הנידה אבל לפי מה שאני הבנתי לא בטוח בכלל שיהיה דימום אז יש סיכוי גדול שלא תהיה לך בעיה
    חוץ מזה, במקרה הכי גרוע זה יתעכב טיפה, בהתחלה לקחתי ממש קשה את עניין ההפסקה החודש אבל אני עכשיו חושבת שנפשית זה חשוב ונותן זמן לאסוף שוב כוחות
    בכל מקרה, מקווה שתהיי בסטטיסטיקה שבה אין דימום והצילום רחם מביא להריון טבעי..

"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
  • שיהיה לכן בהצלחה בנות

איה
  • היי שרון, אני עשיתי צילום רחם בעבר והיה ממש דימום מועט יומיים, חוץ מזה אני לא מבינה גדולה בנידה אבל לדעתי זה לא כמו מחזור וכדאי לך להתייעץ עם רב מבעוד מועד

• היי
    אני גם שומרת נידה
    אבל כמו שאני יודעת הדימום של הצילום רחם זה לא כמו מחזור
    צריך להיתייעץ עם רב בנושא
    לי דוגמא היה אותו היום טיפונת דימום ונעלם
  • היי שרונה,
    יש לי חברה שעשתה צילום רחם ביום של המקווה, היה דימום והיא נלחצה אבל הרב אישר לה לטבול בגלל הצילום..
    אני מקווה מאוד שלא יהיה לך דימום אבל במידה וכן תשאלי רב - רוב הסיכויים שהוא יתיר אותך..
    בע"ה החודש בשורות טובות!
  • היי שרונה,
    כשאני עשיתי את הצילום לא היה לידימום בכלל (וכן התגלתה חסימה)
    אני לא כלכך מבינה בענייני נידה אבל ניראה לי שזה לא כמו דימום של מחזור כדאי לך להתיעץ עם רב אולי לא תצטרכי לחכות

בכל מקרה מקווה שגם לך לא יהיה דמום ויעבור מהר ובלי כאבים מיותרים

המון בהצלחה

שיגיע היום וחיוך יעלה :)
  • שרונה, אם זכור לי נכון הבדיקה הזו אוסרת גם אם אין דימום. עדיף שתשאלי רב.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה