בגד ים בהיריון - מה אתם חושבים על זה? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אנחנו נמצאים בעיצומו של הקיץ,ולנשים כאן בהיריון
    מה אתן חושבות על בגד ים בקיץ? האם גם בהיריון מתקדם אתן מרשות לעצמכם להסתובב בבגד ים או שמעדיפות שלם?

לי אישית לא הייתה בעיה להסתובב בביקיני שאני הייתי נמצאת בחודש שני,שלישי או רביעי גג אבל מחודש חמישי אני כבר מתחילה לשים שלם
    אני רואה את התופעה הזאת מתרחבת והמון נשים בהיריון בחודש מתקדם מסתובבות עם חזייה ותחתון בלבד שכל הבטן בחוץ.נכון שבטן הריונית זה יפה אבל לדעתי זה יותר מדי משיכת תשומת לב.שלא נדבר על זה שיש ילדים בים שאולי נגעלים קצת מבטן הריונית,בטן אם זה בטן לדוגמא שהטבור יוצא החוצה..אני לא חושבת שזה טוב ועדיף לשמור על צניעות במקומות כאלו

מה אתן חושבות על התופעה הזאת?
26 תגובות
עמוד 1
  • אני לדוגמא לא אוהבת ללכת בביקיני עכשיו. זה פשוט לא נראה לי נעים גם לאנשים אחרים - עם כל זה שהריון זה דבר יפה ובלה בלה בלה..

אם אני הולכת עם ביקיני, אני שמה מעליי גופייה. לא מרגישה בנוח להסתובב עם בטן בולטת, בעיקר עכשיו שאני נראית כמו בחודש תשיעי
  • די אדישה לזה...
    אני בהריון בחודש שביעי- אז איזה בגד ים שלם יעלה עלי בדיוק??
    אני בשמירה אז זו לא ממש אופציה אצלי ללכת לים, אבל אני בדעה שאם ההריון יפה, אז הבגד ים יפה- שלם או בקיני. ואם לא- אז כלום לא יעזור.
    אותו הדבר כמו שאני חושבת על סתם הליכה לים. יש מישהי שנראית טוב בשלם/בקיני ויש מי שלא... אז מה? היא לא תלך לים? היא לא תלבש בגד ים? צריך להרגיש שלמים עם מה שיש. לא רואה בזה משהו פרובוקטיבי דווקא בגלל ההריון
  • ואם מישהו אחר מגעיל אותו שומנים של שמנות?
    והן הולכות גם עם ביקיני
    ואם מגעיל אותי בכללי זקנות בים?
    ואם מגעיל אותי כל מיני אנשים עם גידולים לא אסטטים בגוף?
    נימים בולטים לזקנים עם סכרת לחץ דם?
    זקנים עם ספידו?
    סתם שעירים עם ספידו?
    שיער על הכתפיים?
    שיתחשבו בציבור! שלא ילכו לים שיתכסו הזקנות האלה! פוי!

לים הולכים על גבול העירום, מי שהולך לשם מודע לזה שיסתובבו כל מיני "מכוערים" שלא נעים לעין כמו הדוגמנית בשער המרוטשת והדמיונית.
    אם ההורה של הילד לא יגעל "איכס הפופיק שלה בחוץ" הילד גם לא יגעל.

זה ים. ככה מתלבשים בים!
    רוצים צניעות? יש חופים מופרדים של בנות ובנים.

אם לך אישית מפריע להראות את הגוף שלך תתכסי ותהיי צנועה בעצמך.
    אם את רוצה לראות צניעות בעיניים שלך גם יש מקומות שאפשר ללכת ולקבל את זה.

כיסא גלגלים במקום ציבורי! את יודעת כמה תשומת לב זה מושך?
    שלא יצא מהבית כמה צומי!
  • אני גם לא בעד נשים בהריון עם בקיני .. לדעתי צריך לשמור על הבטן ולא לחשוף אותה ככה ועוד בשמש החמה

אני לפני ההריון תמיד הייתי עם בקיני
    ועכשיו הבקיני ממש לא בא יפה!! אז החלטתי לקנות בגד ים שלם
    וקניתי בגד ים מהמם שחור קלאסי צעיר ונוח מאוד!!
  • מיצי
  • ציטוט:
    פורסם במקור על-ידי מיצי מיאו

ואם מישהו אחר מגעיל אותו שומנים של שמנות?
    והן הולכות גם עם ביקיני
    ואם מגעיל אותי בכללי זקנות בים?
    ואם מגעיל אותי כל מיני אנשים עם גידולים לא אסטטים בגוף?
    נימים בולטים לזקנים עם סכרת לחץ דם?
    זקנים עם ספידו?
    סתם שעירים עם ספידו?
    שיער על הכתפיים?
    שיתחשבו בציבור! שלא ילכו לים שיתכסו הזקנות האלה! פוי!

לים הולכים על גבול העירום, מי שהולך לשם מודע לזה שיסתובבו כל מיני "מכוערים" שלא נעים לעין כמו הדוגמנית בשער המרוטשת והדמיונית.
    אם ההורה של הילד לא יגעל "איכס הפופיק שלה בחוץ" הילד גם לא יגעל.

זה ים. ככה מתלבשים בים!
    רוצים צניעות? יש חופים מופרדים של בנות ובנים.

אם לך אישית מפריע להראות את הגוף שלך תתכסי ותהיי צנועה בעצמך.
    אם את רוצה לראות צניעות בעיניים שלך גם יש מקומות שאפשר ללכת ולקבל את זה.

כיסא גלגלים במקום ציבורי! את יודעת כמה תשומת לב זה מושך?
    שלא יצא מהבית כמה צומי!

הגזמת בתגובה שלך לדעתי

קודם כל בטן הריונית מושכת תשומת לב הרבה יותר מהרגיל.אני אישית לא נגעלת אבל אני לא חושבת שזה ראוי לבוא לים בביקיני שהבטן כבר נהיית גדולה כמו כדור..

יש הבדל על גבול העירום מאשר עירום
    הייתי עם כמה ידידות שלי בעבר בחוף הים,אחת מהן הייתה בהיריון מתקדם,הביקיני עדיין היה קטן עליה.קרתה סיטואציה אפילו שישבנו על החוף ושהיא קמה התחתון נפל וכל הישבן שלה היה חשוף.מזל שהייתי שם כדי להעיר לה ולסדר מהר בלי שאף אחד יראה

• אוראל(מורן) איפה קנית??
    עוד שבועיים אני יורדת לאילת עם בעלי
    ובא לי גם לקנות בגד ים שלם...

ואולי תגידי לי כברררר איך לקרוא לך??
    מורן??? או אוראל???

• חחחחחחחחחח את צודקת!! קוראים לי אוראל
  • דעתי האישית שבחודשים האחרונים זה לא כל כך נעים לחשוף את הבטן הענקית הזאת עם כל הקרעים וכל מה שמתלווה לזה
    זה מושך תשומת לב ואני אישית היתי מרגישה מבוכה אם כל אחד שעובר היה מסתכל עליי
    שאת שמה בגד ים שלם זה מעדן ומכסה וניראה הרבה יותר טוב
  • אני הייתי הולכת עם ביקיני בהריון
    ושמה מעל שמלת גומי או טוניקה
    רק בגלל שפחדתי שיפתחו לי עין על הבטן 555

וגם פחדתי מהשמש. אני סופר פולניה

• אני אישית לא הייתי הולכת עם בגד ים בכלל לא שלם ולא בקיני
    אני חושבת שהריון זה דבר אינטימי.. או שהייתי הולכת עם שמלה ולא נכנסת למים או מקסימום מכנס קצר וגופיה
    לא בקטע קיצוני כמו שרשמו פה שזה מושך צומי או מגעיל
    כי בעיני הריון זה הדבר הכי קסום שאישה יכולה לקבל
    אבל אינטימי ולא צריך לחסוף אותו.. זו דעתי בכל אופן

ו.. אוראל גמני יורדת לאילת עוד שלושה שבועות..

• בגד ים ביקני בכללי זה יפה במיוחד למי שיש גוף לזה
  • היי אוראל... לי קוראים עדנה
  • אנשים צריכים לחשוב פחות על מה אחרים יחשבו ולמי זה יפריע ויותר ליהנות מהחיים ולהתעסק בעניינים שלהם.
    אם למישהי נוח ללכת עם בגד ים ביקיני אז היא תלך עם בגד ים ביקיני, נוח לה עם שלם אז היא תלך עם שלם.
    יש הרבה דברים שלאחרים "לא נעים" לראות בזווית העין בים כדוגמת גברים קשישים בתחתוני ספידו או סבתות עם בגדי ים ביקיני או אנשים שנכנסים לים במטרה אחת ברורה - להשתין.
    אבל אם מייחסים לזה פחות חשיבות ונהנים מעצם השהייה בים שום דבר מכל אלה לא משנה

• כל אחת וההרגשה שלה אני עד עכשיו הלכתי עם ביקיני
    אני בשבוע 25 ועכשיו אני מרגישה ענקית
    אני רזה ומן הסתם לא רגילה לבטן או תחת כאלה
    אז עברתי לבגד ים שלם
    ד״א במשביר יש בגדי ים יפים של גלמור
  • שלם ללא ספק ויש כאלה ממש יפים...
    הייתי לפני 3 שבועות באילת וקניתי בגד ים של קוברה..הוא מנומר כזה עם פרחים...משהו ממש יפה ועדין..ורק שמתי מכנסון כזה של נייק..אני עכשיו בשבוע 26 ונראית בחודש תשיעי..
    אבל עם כמה שבטן הריונית זה דבר מדהים בעיני..עדיין עדיף בגד ים שלם..את תרגישי מצויין גם עם זה תאמיני לי
  • האמת שלא יצא לי לחשוב על מה אחרים יחשבו בים
    אני בעד שלם בגלל הרגשה אישית
    הריון באמת נראה לי משהו אינטימי בעיקר בחודשים המתקדמים שיש את הפס החום והפופיק משתנה לו ויש לפעמים ורידים בולטים (כמובן תלוי בהריון)
    ראיתי את חברותיי עם ביקיני בהריון ולי זה היה נראה מוגזם וחשוף מידי
    ולא ממש נוח וקצת קטן.....
    מאמינה שזה עיניין אישי מאוד ושכל אחת תעשה את מה שנוח לה
    בלי קשר......
    אני כבר שנים לא הולכת עם ביקיני
    כי לא אוהבת את הבטן שלי והיה לי מספיק ביקיני בחיים
  • דורי ... לאיזה מלון ..?? אולי ניפגש..
  • בנות הייתי בדן פנורמה ראשון עד חמישי עם 2 הילדים שלי והבעל ויצא לי 2900 בערך..תבדקו כדאי..
  • אני אישית לבשתי בגד ים שהחלק העליון זה כמו גופיה שמכסה את כל הבטן, החלק התחתון ועליו מכנס קצר... אבל אני בגישה שכל אחת צריכה לעשות מה שטוב לה, זה לא המקום שלנו לשפוט מישהי אם בא לה ללבוש ביקיני בהריון להיפך, אם זה טוב לה והיא בטוחה בעצמה ומרגישה סקסית אז אני מפרגנת לה מכל הלב. בטן הריון זה דבר יפה בעיני ולא נתפס בעיני כמשהו שמפחיד ילדים או שצריך להתבייש בו

• אני קניתי בגד ים בh&o תאמת לא בתכנון אבל מדדתי אהבתי וקניתי !
    אני נוסעת לאילת בעוד שבועיים
    ראשון עד חמישי לרויאל ביץ
    עם עוד 2 משפחות חברים ממש טובים שלנו !
    ותאמת דיל ממש מצחיק דרך חבר שעובד בסוכנות נסיעות ונתן לנו מחיר שלו ... כאילו המחיר שהם קונים את החדר מהמלון למכירה בסוכנות שלהם !
  • אני שמנה בלי קשר להריון אז לא הייתי לובשת ביקיני גם ברגיל מפאת סכנה לציבור

• אוראל אנחנו נוסעים חמישי-ראשון
    אז כניראה לא ניפגש

• יש יל בגדי ים ביקני וטנקיני
  • ילדתי לפני שבועיים, שבוע קודם עוד הייתי בבריכה לבשתי בגד ים שהוא תחתון עם גופיה שמכסה את כל הבטן, אישית לא אוהבת את החשיפה בפני כל העולם , אבל זה באמת כל אחת ואיך שהיא מרגישה!!!
  • מיצי ויוליה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה