נשירה אחרי לידה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השיער שלי התחיל לנשור לי בצורה מטורפפפתתתת

7 תגובות
עמוד 1
  • אצלי הייתה נשירה מטורפת וממשיכה עד היום. חברה שלי שהייתה לה נשירה כזו, קנתה קלציום (בסופר פארם. זה טבעי) וזה הפסיק לה לגמרי...

אני ממליצה לך קודם להסתפר ואולי זה יעזור... הנשירה אמנם פוחתת אבל היא לצערי לא מפסיקה
  • מה זה קלציום? זה כדורים? משחה?

• זה כדורים ששותים אותם פעם ביום.. זה של חברת "לייף".

תשאלי שם רוקח או משהו, כי אם את מניקה, לא חושבת שאפשר לקחת אותם...

• אכן הנשירה התחילה משהו כמו 3-4 חודשים אחרי הלידה ונמשכה שנה...
    אני נטלתי ויטמינים בתור תוספת כולל אבץ אבל זה לא עזר כל כך
    אחרי שנה וקצת זה הפסיק מעצמו

• כן כן גם אני סובלת מנשירה מכל סירוק בודד אני יכולה להכין פאה
  • כן תופעה מוכרת ומעצבנת
    כמות השיער שנשאר אחריי במקלחת.. בעלי אומר שזה נראה כאילו גדוד של נשים היתקלח
    לצערי אני עצלנית ולא מטפלת בזה.. מיכה שיעבור לבד

• קלציום זה כדורי סידן.. לפי השם.
    הייתי ממליצה להתייעץ עם רופא לפני כל כדור שאת לוקחת. במיוחד אם את מניקה
    אגב, במהלך ההריון אומרים שהשיער פחות נושר ומתעבה (לפחות בסוף ההריון- בהתחלה נשר לי נורא) וטז לאחר ההריון כל מה שלא נשר בזמנו מתחיל לנשור- אז זה טבעי ונורמלי
    ואם הנשירה ממשיכה בהגזמה אז זה כנראה מחסר בגוף- כדאי לעשות בדיקת דם לברזל/המוגלובין/ ויטמינים שונים ועוד...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה