בייבי לינק לשמיעת דופק בייתי - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • למישהי יש בבית שבודק דופק של בייבי לינק?
    אני חושבת לקנות...
    יש משהי שיודעת משהו על המכשיר, האם הוא אמין? כמה זה עולה וכד'....
    האם כדאי לקנות??
    אני עדיין לא מרגישה תנועות עובר, וזה מלחיץ למרות שהרבה אמרו לי שאין ממה להילחץ
    השאלה האם כדאי לקנות את המכשיר הזה אני לא רוצה להיכנס לסרטים עוד יותר ממה שאני..
    מה אתן אומרות??

6 תגובות
עמוד 1
  • לא מכירה, מקפיצה
  • יש אפליקציה באייפון שאפשר לשמוע דופק. היא עולה 4 שקלים ובאמת אפשר לשמוע עם אוזניות (חייבים להעביר את הטלפון למצב טיסה כדי להפסיק את הקרינה)
    קוראים לה MyBabysBeat

• הורדתי אותה היא עולה 20 שקלים
    אני בשבוע 12 כרגע ואני לא שומעת כלום זה כמו רעשים כאלה כאילו יש אנשים מדברים בתוך הבטן
    אבל דפיקות לב לא שמעתי
    התוכנה הזאת אמינה?
  • עכשיו קראתי באתר באנטרנט שאפשר להשתמש תוכנה
    משבוע 30
    נבהלתי כנראה שזה מוקדם מידי
  • טניה תפסיקי להלחץ ואל תדאגי!!!
    את לא בשבוע שאמורה להרגיש אותו כל יום וכל היום
    ולקנות את זה זה מוגזם מבחינתי ומכניס יותר לפחדים.
    תסמכי על הגוף שלך ויותר מזה את בשבוע מתקדם כך שהסיכוי שמשהו לא בסדר שואף ל0

לגבי האפליקציה, ניתו להשתמש בה החל משבוע 30
  • טוב היה לי הריון חוויתי וכדי להיות רגועה קנינו לא זוכרת של מי ואני לא יכולה לבדוק מאופסן איפה שהוא שומעים בו החל מחודש רביעי נדמה לי זה דווקא מגניב לגמרי אבל כמו שאמרו לך אין לך שום סיבה לחשוש את לא אמורה לחוש אותה כול רגע זה עדיין מוקדם מידי פשוט תרפי אם יש לך משהו מחשיד גשי להבדק
    לפעמים גם יותר מידי לא טוב בהצלחה בשורות טובות קל ותקין
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה