לא מצליחה להבין.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • 8 מחזורי הזרעה. שלוש שנים במצטבר של המתנות וציפיות ובתקוות ואכזבות
    הפעם לא היתי מוכנה בכלל למשהו אחר. לא יתכן. הכל בסדר. 3זקיקים! 3!! כולם יפים מוכנים מחכים. אין מצב שהפעם זה לא קורה
    כל התקופה האחרונה אפילו לא בכיתי. אחרי כל כישלון. ראיתי מה יש לי והמשכתי הלאה. אפילו שהיה קשה במחזור האחרון. הסכמתי להורמונים הסכמתי למינון. רק שיקרה כבר
    אז איך יש כבר סימנים ראשונים שמבשרים לי שאין טעם בכלל. חבל שקניתי בדיקה. אין טעם. אני לא אספיק להשתמש בה. זה כבר לא יהיה
    אז מה הבעיה לעזאזל
    אין לי כח. אני מרגישה פשוט מרוסקת מבפנים. פשוט מרוסקת. היה חודש כל כך קשההה
    וכואב. וסתם... 3 זקיקים! 3! וכלום...
    אין לי אנרגיה אפילו להרים את עצמי.
    לא מבינה למה. מה הבעיה..
15 תגובות
עמוד 1
  • יקירה שלי...אל תספידי כל עוד לא קיבלת

אני מצטרפת לייאוש ולתסכול שלך
    גם אצלי החודש 3 זקיקים!!!!
    מתיייייייייייייש
    ואצלי ה- הגיעה כבר להרוס לי את השבת...

מקווה שנתבשר בבשורות טובות במהרה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

איה
  • מותק באמת אל תספידי, אני הייתי בטוחה, אבל בטוחה שאני מקבלת, והיום אני אוטוטו שבוע 14.... הסימנים מאד מאד דומים וחלקם זהים

• זה אותם סימנים מאמי בוודאות כמו שג'סי היקרה אמרה גם אנימאותו הדבר כמוה הייתי בטוחה במיליון אחוז שאני מקבלת ויישתבח שמו אני שבוע 19 טפו טפו אל תספידי כול עוד לא הגיעה המכשפה מאחלת.לך שלא תגיע ותתבשרי בהריון תקין שבת שלום ומבורכת ורק בשורות.טובות
  • גם אני יכולה לשתף אותך שזה אותו הדבר
    אותם כאבים שלפני מחזור הם אותם סימפטומים של הריון
    אז קודם אל תמהרי להספיד

ומעבר לזה דעתי האישית- לאחר המון הזרעות וכבר 3 שנים הגיע הזמן לעבור להפריות..
    אחוזי ההצלחה גבוהים יותר
    לפעמים הכול אצלך בסדר זקיקים יפים ואצל הבעל נתוני זרע יפה
    ומה שצריך זה לעזור להם להיפגש לעזור להם לעשות את ההפרייה בפועל שזה מה שעושים ב ivf
  • ג׳סי תודה מתוקה!!!!!!!!!!

כנראה שהחודש אנחנו עוברים להפריה.. או שמנוחה חודש ואז....
    צריכה לבדוק שאין ציסטות אחרי שבטיפול הזה היו 3 זקיקים ולפי זה נפעל...
    שבת שלום לכולן

איה
  • איזה מתוקות אתן שבשישי אתן מתפנות לעודד אותי. מדהימות. זה עוד יותר מרגש אותי ומעלה לי דמעות.. אבל כבר ראיתי את הכתמים הוורדרדים האלו. אני בטוחה במליון אחוז שמחר זה יתחזק. כל כך קשה לי. ממש
    לא עברנו להפריה כי לא הציעו ולא רציתי. אני לא מסוגלת בכלל לחשוב הלאה. ממש ממש עצוב לי...
  • איפה את מטופלת?

איה
  • אוי בנות יקרות אני כל כך מבואסת לשמוע ):
    כל כך ציפיתי לבשורות טובות הפעם.. קרן אני מבינה אותך, כל פעם שידעתי שזה כבר עוד שניה מחזור והייתי על סף התפרקות בעלי היה עוד אופטימי ולא מוכן להספיד.. ואז את קצת מצפה שוב ובסוף מתבאסת יותר.. אז אני לא אומרת לך תהיי אופטימית למרות הכאבים החזקים, התחושה והכתמים, אני רק מקווה מאוד מאוד מאוד שאולי חודש הבא כשאני ארגיש את הכאבים ויתחיל לוותר את תצטרפי לאלו שמספרות כמה הן היו בטוחות ובסוף היה הריון ;)
    איה- אני מעריצה את האופטימיות שלך ביום כזה, תהיי חזקה מותק
    שבת שלום

"אל תחכי, אל תתני לחיים לעבור בשחור-לבן
    אני אוסיף לך צבעים - אני בא להציל אותך״
  • עצוב ומעצבן..
    מקווה שזו רק הרגשה ושכן תזכי להשתמש בבדיקה החודש והיא תהיה חיובים!!
    בהצלחה

שיגיע היום וחיוך יעלה :)
  • למה לא העבירו אותך לivf אחרי 8 הזרעות

בע"ה נעשה ונצליח
  • מסכימה לגמרי עם בנות , אותי שלחו להפריה לאחר 4 הזרעות (גם אצלנו הכל תקין ) אבל 8 הזרעות זה כבר באמת הרבה. תבקשי הפריה , תתחילי לעשות בדיקות ובעזרת השם נצליח. מאחלת לך המון הצלחה ומאד מבינה את כאב והתסכול שלך.

/]
  • קרן אור מתוקה,
    אני מקווה מאוד שעדיין לא קיבלתי, שההכתמות היו כתמי השתרשות ובקרוב תספרי לנו על בטא מפוצצת שתעיף אותנו!
    שמעתי על הרבה בנות שהיו בטוחות שהן מקבלו ובסוף קיבלו אחרי 9 חודשים תינוקי מתוקי!
    תהיי אופטימית! אני יודעת כמה זה קשה, שולחת לך חיבוק גדול גדול מלא אהבה!
    מאחלת לך קליטה מהירה ללא קשיים נוספים! ממליצה לך לבקש מהרופא לעלות שלב במידה ולא יצליח החודש..
    תעדכני!
    ואיה מקסימה, כ"כ חבל לי לשמוע! מקווה שנתבשר גם ממך בבשורות טובות במהרה!
    שבוע טוב ובשורות טובות לכולן!
  • בלי להכיר אתכן אישית... אבל חייבת לומר שאני ממש אוהבת אתכן! אתן מדהימות! מחזקות ותומכות...מזל שיש את הפורום הזה ואתכן במיוחד!

כמו שאתן יודעות, זה שוב שלילי .... עד כה עשינו 3 הזרעות עם גוונל
    החודש בתקווה שאין ציסטות...עושים עוד הזרעה עם גונל בתקווה שיצליח וזו תהיה הזרעה רביעית ואחרונה!!
    במידה ולא...נעבור להפרייה (החודש בנתיים פותחים תיק ומסיימים עוד כמה בדיקות ברשימה הארוכה הזאת)..

מקווים לבשורות טובות כבר!!!!
    קרן אור מה איתך?? מקווה שתתבדי עם ההכתמות האלה!

איה
  • קרן אור מה איתך?

השמיעי קול

איה
  • את צודקת לגמרי אין היגיון בכל זה ,
    מה אנחנו בסה"כ רוצות ילדים אבל לפעמים הדרך קשה יותר ממה שחשבנו ורצינו

אני גם לא היתי מוכנה לשמוע על הפריות היו לנו בעיות זרע המליצו על הזרעה
    אני הלכתי לעוד רופא והוא המליץ הפריה
    חזרתי הביתה בכיתי בלי סוף ושאלתי למה אני למה לקח לי כמה שבועות להתרגל לרעיון
    עשינו את כל הבדיקות הנדרשות לפני ההפריה ונסענו לחול להתרענן
    לאחר מכן התחלנו בטיפול ראשון שהסתיים בלידה של ילד מקסים כמעט בן נתיים
    מהפריה שניה אני כרגע בהיריון .
    ולהגיד לך את האמת השד לא נורא כ"כ מתחילים טיפול חושבים חיובי וממשיכים בשגרת חיים
    ולפי מה ששמעתי בהפריות הסיכוי הרבה יותר טוב !
    גם בדרך תעשי צילום רחם יש כאלה שלאחר צילום רחם נכנסות להיריון

שיהיה לך המון בהצלחה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה