היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מבינה אותך לגמריי, הגוף שלנו עובר רעידת אדמה... אני תמיד מדמיינת את תחושת היניקה המופלאה וזה עובר
זה לא יוצא דופן... מבאס משהו... הפטמות גדלו ונהיו כהות מאוד ונקודות נקודות חומות מסביב
אין לך ממה להגעל , זה הריון הראשון שאצלי ממש גדלו מהתחלה .... בעלי בטוח לא מתלונן
למה לי אין את התופעות האלו?? אני מתחילה להרגיש חריגה חחחח...
לא פס בבטן ולא פטמות חומות
השדיים גדלים ונראים ורידים של ממש והנקודות מסביב לפטמה התחילו לבלוט לאן (הבנתי שזה מיועד להנקה) הפטמה מחליפה צבעים כמו רמזור ואהבתי מאוד את הפטמות הורודות שלי לפני כן............
השאלה אם זה עובר? ואם כן מתי
אין לך ממה להגעל זה טבעי וזה יתמתן לאחר הלידה ועוד יותר כשמסיימים להניק ככה הסבירו לי תחשבי איזה דבר זה שהן מאכילות את האוצר הקטנציק שבע"ה עוד יבוא ושזה ימלא אותך גאווה