הי בנות עזרה קטנה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בדרך כלל אני מרגישה את העובר בלילה מתוך שינה או בזמנים שאני מתפנה אבל הלילה לא הרגשתי ואני לא מייחסת לזה חשיבות רבה בגלל שיכול להיות שלא שמתי לב או ישנתי חזק אבל הבוקר אני גם לא מרגישה אותו כמו שאני רגילה בדרך כלל אני מרגישה חזק וברור יותר, ללכת להיבדק או שכיח?

5 תגובות
עמוד 1
  • אני הייתי הולכת להיבדק בשביל השקט הנפשי שלי! ניסית לאכול משהו מתוק ולשכב על צד שמאל? מקווה שזה כלום ושהבייבי רק נח לו
  • כל עוד את מרגישה אותו, ללא קשר עם חזק או חלש זה כבר טוב
    אל תשכחי שאט אט כבר אין לו מקום שם בפנים ויותר קשה לו לזוז
    או אולי הוא ישנוני מידי

אני חוויתי מלא כאלו בהריון אז אני ממש מבינה אותך

מה שכן, תאכלי שוקולד ותשכבי על הצד אם בחצי שעה שאת שוכבת את מרגישה אותו אז ברוך ה' הכל טוב

כמובן שאם את לא רגועה תגשי להיבדק

בהצלחה
  • תודה בנות הוא כנראה היה ישנוני והתעורר לו :-)

• מצוין

• צריך להרגיש 3 תנועות 3 פעמים ביום חובה !!! האיכות פחות משנה כי המקום קטן תהיי קשובה לעצמך לגופך לאכול היטב לשתות היטב אם צריך גם מתוק לשכב על הצד ולהרגיש ולהקפיד כל שינוי כל שהוא מחייב התייעצות עם אחות במוקד הטלפוני או בדיקה אז תשימי לב לידיעתך
    ושיהיה רק בשורות טובות
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה