מחכה כבר לבדיקה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • השבוע יש לי שקיפות עורפית .מקווה מאוד שהכל בסדר . אראה את עובריקו ואבין שיש לי ייצור חי בבטן. בנתיים לא מרגישה הריון...אין בחילות אין הקאות ברוך השם. העצבים עברו .מרגישה בדיוק אותו דבר כמו חפני שלושה חודשים. בעזרת השם שהכל יהיה בסדר...מנסה להוציא את המחשבות הרעות מהראש אבל הן תמיד צצות . שיהיו בשורות טובות לכולנו ושבוע טוב !!

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
7 תגובות
עמוד 1
  • שבוע טוב מאמי שתישמעי רק בשורות טובות
    גמני בדיוק כמוך בלי בחילות והקאות ברוך ה׳
    ועוד לא מעכלת למרות שראיתי שחי לי יצור קטן בתוך הבטן
    עשיתי שקיפות לפני שבוע ומשהו בדיקה מרגשת ביותר
    תהני מכל רגע בהצלחה!!!
  • הכול יהיה בסדר אני בטוחה
  • בהצלחה ובשורות טובות
  • שיהיה בהצלחה החששות הם מובנים אבל תשתדלי להעסיק את עצמך בשורות טובת
  • בהצלחההההה ורק בשורות טובות
  • מצחיק שגם לי היה אותו דבר איזה חודש בערך לפני השקיפות לא הרגשתי כלום ולא היה כלום וכבר התחלתי להילחץ אבל אז כמה ימים לפני הגיעו לי הפתעות ההקאות והבחילות חחח. ואז ראיתי אותו והיא שמה לי את הדופק ברמקולים בכל החדר והתרגשתי בטירוף. תספרי את הימים אחורה לבדיקה לי זה עזר. זה מה שאני עושה עם הסקירה מוקדמת עכשיו.
    בהצלחה
  • בדיקה מרגשת מאוד

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה