אני פשוט מרגישה זוועה! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה עושים?
    הבחילות עומדות לי בקנה של הנשימה... (וגם ככה אני אסמטית...)
    כל השבת הרגשתי רע רע רע.....בחילות,צרבות, כאבי ראש מטורפים........
    נסיתי לאכול ולשתות אלף ואחד דברים שאמורים לעזור אבל רק ב-12 בלילה זה עבר....
    באוטובוס בבוקר חשבתי שאני עוד שניה מתעלפת מרוב בחילות!
    וגם עכשיו ההרגשה היא זוועתית!
    כל הדרך למשרד חשבתי לעצמי מה אני עושה פה?!?!?!
    אבל אין לי ברירה בגלל שהחסרתי שבוע עם הזיהום שהיה לי,ואני אצטרך עוד לקחת חופש להיות עם הילדים!
    כואב לי הראש מאוד,אבל אם אקח אקמול הבחילות רק יגברו!
    אני באנפוזיה עם לימון,גם כל הדרך באוטובוס,וזה היה ממש מפדח-אבלכל הדרך שיננתי לעצמי שזה עדיף מלהקיא באוטובוס..............
    לא היה לי ככה באף אחד מההריונות!
    HELP!!!

5 תגובות
עמוד 1
  • גם אצלי זה היה ככה... אפילו יותר גרוע - ואצלי זה היה עד הסוף...
    הכל יהייה בסדר

• פייס: ortal_hori

• לא נעים... אבל אוטוטו את מסיימת את השליש הראשון אז אני
  • בעז"ה אסדר לי לטרמפ לצהרים..........
    מקווה שאצליח!
    בנתיים ב"ה אכלתי לחמניה ריקה וזה עזר קצת. לא יודעת איך הצלחתי בכלל להגיע למכולת. ניסים......

• תלוי כמה כואב... אני השתדלתי להמנע כמה שאפשר מלקחת תרופות אבל אם את ממש סובלת אז תקחי כדור.. זה ירגיע אותך ואז גם העובר יותר רגוע

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה