היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אז מי נותרה לנו? יש התקדמות? מישהי ילדה בסופ״ש ואולי הפקק סוף סוף משחרר לחץ?
11 תגובות
עמוד 1
הייתי רוצה לענות לך: אני! אני! אני!
אני כאן ,הלילה כבר הייתי עם רגל אחת לנסוע לביהח ,משעה 1:30 הייתי עם צירים שהצטצמו לכל3 דקות,אבל לקראת 5 פשוט נרגעו ,הכל עבר וחזרתי לישון ...עם איתמר ברגע שהתחילו צירים כבר באותו יום ילדתי ,הפעם יש לי ילד שאוהב הפתעות
נדמה לי שקרן עוד היתה כאן הבוקר וגם לילו, מה עם שאלונת? טוב אם כבר נשארו עד היום אז שיחכו לפחות ליום רביעי
לא אני
אני עוד פה !!! כרגע עם שלשולים מגי פעם החילית וקצת כאבי בטן לא יותר מזה
לי יש עוד קצת...
מאחלת לכל מה שעברה את שבוע 37 - קישטא!!! מכל הלב!! תשחררו את הפקק כדי שאביבית ואני נהיה הבאות בתור!!
אני עוד פההההה
אני שביעית אבל... בנות לידה קלה וסופר דופר מהירה לכן!@@@!!! אביבית..איזה קטע גם לי הצירים של מתן בלידה הראשונה היו שונים מהשניה..בראשונה זה הןה בהתחלה כמו כאבי מחזור חזקים ממש ובשניה..מן התכווצויות כאילו נתפס שם משהו.מוזר.
בהצלחה לכל התשיעיות!!! שיהיה בשעה טובה ובקלות. אמן