כבר שבוע - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,
    אני רק 3-4 ימים אחרי ביוץ, מאז הביוץ יש לי כאבי מחזור :-\ באים והולכים.
    תחושת נפיחות מטורפת - וגם מראה נפוח :(
    יודעות אם זה בגלל הכדורים (איקקלמין)?
    בשורות טובות!! :)
8 תגובות
עמוד 1
  • מה עשית הזרעה?
  • בלי הזרעה רק הורמונים..
  • לא עדיף הזרעה אם כבר הורמונים?
    בהזרעה מכניסים רק את הטובים ביותר
    שיהיה בהצלחה!!!

• הזרעה תהיה רק אחרי 3 חודשים של הורמונים :( ביקשתי מהרופא והוא אמר שלא צריכהלהיות בעיה להיקלט.. נקווה שזה יצליח
    הבעיה שיש לי כאבי מחזור כבר שבוע :( אני משתגעת כל המן בודקת אם קיבלתי - למרות שזה לא הגיוני כי נראה בייצתי ביום רביעי האחרון! (10/4)
  • היי
    גם אצלי עברו 3 ימים מהביוץ ומרגישה ממש כמוך..
    מהתגובות פה בפורום הבנתי שזה די נורמאלי

מקווה מאוד מאוד בשבילך שתיקלטי אבל במקרה שחס וחלילה לא, לדעתי כדאי לך להתעקש על הזרעה אם כבר את עוברת את הסיוט של הורמונים, הסיכויים יותר גבוהים לאחר השבחת הזרע לדעתי וחבל שתפספסי סתם חודשים יקרים

מקווה לטוב בשביל שתינו..
    תעדכני

שיהיה שבוע מוצלח ובשורות טובות!

שיגיע היום וחיוך יעלה :)
  • לי לא היה דבר כזה עם איקקלומין אחרי ביוץ... הייתה נפיחות אבל לא כאבים
    מקווה שזה כאב טוב

איה
  • היי בנות בוקר טוב,
    תודה על המענה, מקווה מאוד שהכאבים האלה מבשרים משהו חדש וטוב
    ליטל - מקווה מאוד לבדוק איתך יחד בטא ולהתבשר בבשורות טובות אמן! לגבי הזרעה אני גם מפחדת מזה אז מעדיפה לנסות עוד קצת בלי עזרה ממשית.. מלחיץ אותי לעבור לשלב של הזרעות...
    איה - החודש זה החודש שלך :) מחזור אחרון לתשעה חודשים יפייים!! :)

בשורות וטובות אהובות
  • מותק ברור שזה נורמלי וברור שקשור לביוץ, הכדורים מגבירים ביוץ ומאלצים את הגוף לעבוד יותר, אמנם לנו זה נראה טריוואילי אבל זה ממש מאמץ לגוף לייצר פתאום עוד הורמונים ואולי אף עוד ביציות, אז קחי את זה כחלק מהעניין ( כל עוד זה בגדר הסביר כן...) אני מכירה את התחושות האלה מההורמונים טוב מאד... והכי חשוב, שיהיה המון בהצלחה!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה