סיור בבי"ח - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות,

אני מתלבטת לגבי מקום ללדת:

ליס (הרופא שלי ראש מח')
    ברזילאי (אחי רופא מרדים שם)
    קפלן (סתם..כי אולי יבוא לי..
12 תגובות
עמוד 1
  • תעשי סיור בבית חולים.
    קחי בחשבון שאיפה שיש לך פרוטקציה יכול לעזור (אולי לקבל חדר פרטי או משהו כזה).
  • אז זהו...שבברזילאי יש חדרים ליחידות אבל החדרי לידה שלהם קצת מיושנים לפי שהבנתי, אבל כמה קריטי זה חדר לידה פלצני ומשופץ??
  • הייתי אתמול בקפלן בביקור היה ממש נחמד !! אני חושבת על קפלן

• הרופא הפרטי שלי מנהל מיון יולדות בקפלן- ד"ר רוני לוי, רופא פצצה!!
  • לעשות סיור אף פעם לא מזיק
    אבל דעתי - ברור איפה שאח שלך! פרוטקציות

• סורי שאני משביתה שמחות-
    אבל לצערינו בארץ יותר חשוב פרוטקציות מבחינה רפואית ולא פינוקים....
    ואם הרופא שלך יוכל לעזור לך ללדת לידה יותר טובה וקלה,
    ויש להם אפשרות לעשות זאת! במידה והוא אנושי ויש מצב שהוא יעזור-
    הייתי עפה עם צירים ראשונים לליס!
    ראש מחלקה יש לו מילה חזקה מאוד מאוד בבי"ח!
    וזה מנסיון!
    זה היה פשוט עולם אחר שניתח אותי ראש מחלקה. הוא נתן לי יחס שלא ניתן לאף אחד אחר! עוד ימי אשפוז,ויחס אחר של האחיות ועוד ועוד.
    חוצמזה שליס הם מעולים מכל הבחינות!
    לכי לסיור!

• ממליצה בחוםם על קפלן הם פשוט מדהימים ביולדות! לגבי ליס לא נראה לי שלרופא שלך יהיה זמן להתעסק רק במטופלת אחת הרי יש לו הרבה כמוך שמטופלות אצלו בפרטי מה שכן שמעתי דברים טובים על ליס. ולגבי אח שלך- פה באמת יכולות להיות לך פרוטקציות בכל זאת משפחה . מאחלת לך לידה קלה וחוויתית איפה שזה לא יהיה
    אשטנגה- את בטוחה שהוא מנהל יולדות בקפלן ? כי אני יודעת שזה ציון חגי(עשיתי אצלו שקיפות) וגם שבאתי ללדת בפעם האחרונה אז יש להם שם על הקיר את ההסברים על המלווים וכאלה והיה רשום שם שציון הוא מנהל מחלקת יולדות
  • אני מטופלת אצל הרופא שלי בפרטי
  • אני מכירה המון שילדו בברזילאי והיו מרוצות , חדרי הלידה לבד נחמדים וטובים !
    אבל אני לא מחליפה את סורוקה ! ועכשיו כבר יש שם יולדות חדש עולם אחר ... מקווה לבלות בו ממש מעט
  • איפה שאחיך עובד!! אם הוא המרדים שם, הוא יארגן לך אפידורל בזמן! חחח
  • סתם משהו שחשבתי להציע לך-מה עם אסף הרופא?
  • חשבתי עליו גם, חברות שלי ילדו שם כמה פעמים אבל עלו למלונית
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה