אפידורל. ירידה בלחץ דם. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב אז ככה. בלידה הראשונה שלי קיבלתי אפידורל והכל היה טוב ויפה אחלה לידה וחוויה!
    בלידה השניה כמובן שקיבלתי שוב אפידורל. מי יוותר על לידה כיפית?
    ולאט לאט התחיל לרדת לי הלחץ דם . הרגשתי ממש לא טוב עד שהזעיקו רופאות ואחיות והתעלפתי. ולקלח לי זמן להתאושש . הורידו כמובן את המינון של האפידורל כי זה מה שגרם ללחץ דם לרדת 70/40.
    הרגשתי את רוב הלידה וזה כאב מאוד אבל נסבל כי המקום היה טיפונת רדום.
    מישהי עבגה את זה? שלידה אחת זה קרה ולידה אחרת לא?
    אני ממש מפחגת מה יהיה בלידה הבאה מפחדת להתעלף שוב. אבל ללדת בלי אפידורל?!? אמאלה!!
9 תגובות
עמוד 1
  • לי בלידה הראשונה הכל דווקא עבר סבבה והייתי מה זה ב"היי"
  • קרה לי בלידה של נהוראי.
    נתנו לי ליטרים של אפידורל, לא הרגשתי כלום, היה מפחיד
    בשלב מסויים הרגשתי חלשה, לחץ דם ירד ואיתו גם של נהוראי
    עלה לי החום ל-40
    חיברו אותי לעירוי מאוד חזק והתחלתי להרגיש שכוחותי חוזרים אליי...
    אח"כ לפי השיחרור בדקו אותו טוב אני זוכרת
    בגלל כל מה שהיה.
    אבל לחצתי שלוש שעות והייתי תשושה, כנראה בגלל זה.

עם תהל חמסה 5555
    מראש הביאו לי מינון לא גבוה והרגשתי לחץ וברוך ה' היה מעולה!!!

• דווקא עכשיו משתדלים לתת מינון נמוך יותר של אפידורל. לי בלידה הראשונה לא הרגשתי כלום והכל נרדם לי. ובלידה השניה הרגשתי יותר. ובלידה הזו נתנו לי מינון ממש נמוך והרגשתי יותר מבלידה השניה אבל הצירים היו פחות כואבים ואפילו נסבלים יותר עם אפידורל.
  • גם לי בלידה השניה ירד לחץ הדם ממש
    המרדימה נתנה לי לוריד תרופה שתעלה לי את לחץ הדם ונתנו לי חמצן
    בלידה הראשונה לא עשו לי טוב אפידורל והרדימו לי את חלק הגוף העליון

• הרדימו לך את חלק הגוף העליון??? אוי! והתחתון הרגשת הכל? מה עשו בסוף?

• זהו שאותי בלידה הראשונ ה הפציצו באפידורל לא הרגשתי כלוםםםם. ולא ירד לי שןם לחץ דם
    ובלידה השניה נתנו לי פחות כן האגשתי קצת את הצירים ובכל זטאת ירד הלחץ דם והתעלפתי והתחילו להזריק לי דברים וחמצן ואנאערף מה עשו לי שם .
    ומזצומרת נרדם הגוף העליון?? אמאלה!!!

• הרגשתי נמולו בפנים והנשימה לי לא הייתה סדירה
    וגם החלק התחתון היה רדום
    המרדים אפילו לא ידע להסביר מה קרה

• אוי גם לי בלידה השניה קרה מקרה דומה, נתנו אפידורל ומיד הרגשתי סחרחורת וחולשה, הרדימו בטעות חלק עליון, ולא חלק תחתון לא נרדם!!! אחרי שעה המרדים הסכים לעשות אפידורל חדש והכל הסתדר, בלידה השלישית ( לפני שבועיים) הייתי בלחץ נוראי שזה יקרה שוב אבל הכל עבר בסדר גמור ברוך ה׳ ( בקרוב אתפנה לכתוב את סיפור הלידה...)
  • זה נכון....זה קורה הרבה פעמים.

אי אפשר לצפות איך ולמה, אבל כמו כל תרופה - להרדמה יש השפעה לא טובה על לחץ הדם.

אני גם סבלתי נורא מהגב בגלל זה
    פייס: ortal_hori

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה