שוב תינוק נשכח ברכב ומת איזה עצוב !!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • רק בן חמישה חודשים ! זה יכול לקרות לכולם..תהיו ערניות

בסוף הדרך עוד תהיה מאושר!!!
12 תגובות
עמוד 1
  • לא. זה לא יכול לקרות לכולם יקירה. זה יכול לקרות רק להורים שהם חסרי אחריות, ששמים את האייפון שלהם בעדיפות ראשונה!!

לא יעלה על הדעת, פשוט לא!!! אין שום סיבה בעולם שהורה אחראי יעשה דבר שכזה! שום דבר בעולם לא יסיח את דעתו!!!

אוף!
  • פשוט זוועה והכי מעצבן אותי שאומרים שימו את הטלפון או את הארנק ליד הילד כדי לא לשכוח אותו!!!
    מזה זה!!!! לאן הגענו שזוכרים לקחת את הפלאפון ולא את הילד???????
    אני לא מוכנה לקבל את זה! זה כל כך עצוב! מסכן הילד
  • ממש ממש עצוב כל פעם שאני שומעת את זה אני ממש נכנסת לחרדות עד כדי כך שגם שאני נוסעת באוטו לבד אני מדמיינת את הקולות של הבנות שלי כאילו ממש שומעת אותם ואני כל פעם מסתכלת אחורה מחפשת. ואני באמת חושבת שזה יכול לקרות לכל אחד תיקחו לדוגמה את כל הטיפשת הריון שאנחנו עוברות שמות פלאפונים במקרר אני אישית כשאני מכניסה את הקטנה לסל קל אני שמה את כל הדברים שלי על הגג של האוטו ושוכחת וככה אני נוסעת ברור שאני לא משווה בין הפלאפון לתינוק חס וחלילה אבל עצם העובדה ששוכחים משהו זה כבר אומר כמה אנחנו לפעמים לא ערניים. שוב לא מנסה להצדיק מישהו פשוט זה הפחד הכי גדול שלי
  • עם כל הכבוד לטמטמת שלי - ויש כבוד! אני בחיים לא אשכח את הילדים. זה משהו שחרוט אצלי עמוק במוח ואין שום מצב שבעולם שזה יקרה! לא חוסר שינה, לא טלפון ולא שום דבר.

• ממש ממש עצוב כל פעם שאני שומעת את זה אני ממש נכנסת לחרדות עד כדי כך שגם שאני נוסעת באוטו לבד אני מדמיינת את הקולות של הבנות שלי כאילו ממש שומעת אותם ואני כל פעם מסתכלת אחורה מחפשת. ואני באמת חושבת שזה יכול לקרות לכל אחד תיקחו לדוגמה את כל הטיפשת הריון שאנחנו עוברות שמות פלאפונים במקרר אני אישית כשאני מכניסה את הקטנה לסל קל אני שמה את כל הדברים שלי על הגג של האוטו ושוכחת וככה אני נוסעת ברור שאני לא משווה בין הפלאפון לתינוק חס וחלילה אבל עצם העובדה ששוכחים משהו זה כבר אומר כמה אנחנו לפעמים לא ערניים. שוב לא מנסה להצדיק מישהו פשוט זה הפחד הכי גדול שלי
  • אוףףףףףף הפלאפון המעצבן הזה גם לוקח שעה לכתוב תגובה וגם בסוף הכל מתחרבש ונעלם אוף! צוצית את צודקת במאה אחוז!! אני לא אתחיל שוב לכתוב את מה שנמחק לי אני אסביר בקצרה אני לא מצדיקה את כל מצבי העייפות וכו' אני רק אומרת שאנחנו לא רובוטים. ולכן אני נורא נורא מפחדת מכירה את המשפט הזה- זה קורה למשפחות הכי טובות- זה מה שמפחיד אותי הרי אני בטוחה שגם ההורים שזה קרה להם אהבו מאוד את הילדים שלהם ואולי היו ההורים הכי טובים אבל זה קרה להם לצערי הרב. בקיצור אני מקווה שהבנת את הכוונה שלי
  • פשוט נורא פשוט מעצבן פשוט מכעיס ופשוט לא ברור
    אייך אפשר לשכוח ילד בכל גיל באוטו !? לא הגיוני הדבר הזה !!! גם אם אדבר בטלפון גם אם אני באמצע שיחה היא עמוק שיש אין סיכוי בעולםםםם ....
    אוף זה לא נתפס האסון הזה !!
    חייב להוציא חוק שכל יום הגננת צריכה להתקשר להורים אם חסר יחד אפילו אחרי שעתיים שהתחיל היום ... אולי רק ככה ימנע האסון הבא !
  • אלוקים ישמור
    כואב הלב

• וואי ממש קשה לשמוע..
    לא ניראה לי שזה יכול לקרות לכל אחד!!!
    לא מבינה איך אפשר לשכוח תינוק באוטו..
  • אין מילים, פשוט עצוב וכואב
    שלא נדע...

• מסכנים ההורים...אי אפשר לשפוט אפילו שקורה דבר כזה...זה עונש לחיות עם דהר כזה כל החיים..
    מסכן התינוק הקטן..כמה סבל
  • פשוט כואב

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה