מותר ללכת לרופא שיניים בהריון??מה עושים עם הדימום - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • זה סיוט
8 תגובות
עמוד 1
  • איזה דימום?
    אני אצל אצל רופא שיניים. ויש לי עוד סתימה אחת לעשות (בעז"ה וזהו!!!!)
    מה שכן הייתי ממליצה כיוון שאנו רגישות בתקופה זו-
    להקפיד במשך כמה ימים על שטיפות מי מלח! או לפחות שטיפה עם חומר חזק אחר.
    לי נהיה זיהום ובלגן......

• מותר ! נראה לך הגיוני לסבול 9 חודשים !?
    הריונות קודמים גם טיפלתי ... שיניים שלי זה סיוט לנצח את מטפלת וזה לא נגמר ):
    אני הייתי בטיפולי שיניים והפסקתי בדיוק לקראת הסוף כי בדיוק נכנסתי להריון ונשארתי ב2 השינים האחרונות עם סתימות זמניות , וחשבתי לסחוב אותם ככה עד הסוף אם לא לחוץ ולא כואב ...
    אבל הסתימות נפלו וכל היום נכנס לי לשם אוכל וזה מציק ... קבעתי תור למחר לרופא לא רוצה להמשיך לטפל כי אין לי כח לכל הזריקות ... והרדמות אז רק שיסתום לי בניתיים ! ומהשליש שלישי של ההריון גם אין בעייה עם צילום בהריון הרופא שם עלייך 2 מגנים כאלה על הבטן וזה עושה את העבודה !

• זה די שכיח בהריון דימום חניכים. החניכים רגישות בתקופה הזו. לי היה כל ההריון אין לך מה לדאוג. ואין בעיה ללכת לרופא שינים, כמובן שצריך להגיד לו מראש שאת בהריון.
  • ברור שמותר, כמעט עברתי עקירה כירורגית אבל תזהרי כי רופאי שיניים לא כ"כ
    מחוברים לתרופות שמותר ואסור לנשים בהריון, אז כשהוא ייתן לך משהו תתייעצי עם הרופא נשים שלך!
  • תודה בנות !!
    חשבתי ללכת למכבי דנט..אף פעם לא הייתי שם..אתן מכירות אולי??
    הכוונה שלי בדימום היא דימום מהחניכיים בכל צחצוח..איך זה יכול להיות..?
    בקיצור חייבת ללכת
  • תותי אמרו לך פה הרבה שטיפות של מים ומלח רק זה עוזר לי
    גם לי יש המון דימומים מהחניכיים

• אני במכבידנט
    תבקשי להבדק אצל המנהל הרפואי של המרפאה.
    הם בד"כ מקצועיים.
    תעשי הרבה שטיפות עם ליסטרין ומי מלח זה יעזור לך לגבי הדימומים,
    אם לא יעבור אחרי שבוע לכי למרפאה.
  • תודה שנשני וטוטי
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה