איזה יום עברתי אתמול !! גיהנוםםם!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בנות אתמול היה לי יום כזה רע כזה שחור שאין דברים כאלו!
    מי שמכיר אותי יודע שיש לי אהבה מטורפת לכלבים.. אני מתנדבת המון מקומות והצלתי מספר לא מבוטל של כלבי רחוב
    ויש לי את הנסיך הקטן שלי (( באמת ככה נסיך אמיתי )) סנופי כלב בן 6 שנים שכבר 6 שנים חי איתי באותה מיטה סוג של תינוק קטן בבית ויש לי אהבה מטורפת אליו!!!!
    אתמול יצאנו לטיול בפארק כמו כול בוקר שפתאום הפארק מלא בילדים קטנים והמון כלבים נוספים הכלב הזה היה משוחרר בלי חגורה הוא רץ אלינו מרחוק קלטתי את זה הרמתי את סנופי שלי ופתאום הכלב קפץ עלי מאחור הפיל אותי לריצפה קפץ לי על הכלב על מנת להגיע לסנופי שלי ובמשך 10 דק שלמות לא הפסיק לנשוך לי את הכלב סנופי שלי כלב קטן פינצר והכלב הזה גדול ממנו פי 10 גולדן רטרייור הוא פשוט לפת את הכלב שלי ולא שיחרר אותי וניער אותו בקיצור סיוטטטטט כןל זה אני על הריצפה צורחתתת את החיים שלי הבעלים של הכלב בחורה מרביצה שלו וכלום הוא לא משחרר... חשבתי שהכלב שלי שהנסיך הזה שלי עומד למות לי מול העיניים
24 תגובות
עמוד 1

• גולי יקירה תודה ...
  • אני חושבת שזה שהם אמרו לך שהוא כבר נשך ושהוא עצבני עובד לרעתם.
    כלב ובטח עצבני כמו שהם הגדירו יוצא מהבית עם מחסום פה.
    תבררי מה החוק אומר.אני די בטוחה שאת יכולה להגיש נגדם תלונה.
    אני אישית חושבתת שזו מחויבות שלך.אמרת שהיו שם מלא ילדים,אם הוא היה מתנפל חס ושלום על ילד קטן????
    הם חייבים ללמוד מזה ולהבין שזו סכנה אמיתית!
    ואגב לפי הסיפור גם יש לך מספיק עדי ראיה..
    בהצלחה ובריאות לכולם!
  • אני חושבת שזה שהם אמרו לך שהוא כבר נשך ושהוא עצבני עובד לרעתם.
    כלב ובטח עצבני כמו שהם הגדירו יוצא מהבית עם מחסום פה.
    תבררי מה החוק אומר.אני די בטוחה שאת יכולה להגיש נגדם תלונה.
    אני אישית חושבתת שזו מחויבות שלך.אמרת שהיו שם מלא ילדים,אם הוא היה מתנפל חס ושלום על ילד קטן????
    הם חייבים ללמוד מזה ולהבין שזו סכנה אמיתית!
    ואגב לפי הסיפור גם יש לך מספיק עדי ראיה..
    בהצלחה ובריאות לכולם!
  • אויש אויש אויש.... צמרמורת...אני פשוט בוכה.
    סנופי יקר תחזיק מעמד...
  • שושה - ברור שאני אגיש תלונה + תביעה!
    אני ייתן להם לסבול בידיוק כמו שהכלב שלי סובל עכשיו
    ברגע שהבנתי שאין עם מי לדבר והמשפחה של הכלב חסרי תקנה
    התחלתי להקליט שיחות ובאחת השיחות מוקלט שהבעלים אומר ״שהכלב נשך כמה פעמים כי הכלב הוא עצבני וזה מה יש״ ממש מוקלט במילים האלו!
    יום רביעי יש לי פגישה עם העו״ד לתביעה
    והיום אני אלך להגיש תלונה

הייתי חייבת להיתאפס קצת אחרי אתמול..
  • קודם כל נשיקות והחלמה מהירה לסנופי
  • אני קוראת את זה עם דמעות בעיניים!

• צוצית עם כל הכבוד - הכלב הזה צריך להלקח להסגר וזה הוצאות נוספות שהבעלים יצטרכו לשלם!
    צריך להוציא אותו מהחזקה שלהם כי אחרת הוא לא יפסיק לתקוף, היום כלב אחר מחר זה יהיה ילד
    ותביני, אני לא אומרת מחוסר ידע או פחד מבע״ח, יש לי 3 כלבים משלי, עד לפני ההריון עשיתי אומנה כל הזמן עד למציאת בתים לגורים וטיפלתי בחיות פצועות (למדתי מדעי בע״ח באוניברסיטה)

זה לא סתם כלב שמסתובב חופשי שאומרים חבל עליו שיהיה בהסגר, זה כלב תוקפני!!! מזל ברוך השם שאוראל והתינוק בריאים555555
    להגיע למצב שגולדן רטריוור תוקפן ברמה כזו??? חייבים להוציא אותו מהם

כן תגישי תלונה וכן תתבעי!

מקווה שסנופי יעבור את הטראומה בשלום
  • שהכלה הזה יילקח להסגר ואם צריך שירדימו אותו!
    יש לי כלבה פודל קטנה, מתנהגת כמו תינוקת, ומפחדת מהצל של עצמה, אם כלב מנסה רק להתקרב לרחרח אני ובעלי מעיפים אותו, אין דבר כזה!!!
  • אוראלי יקרה צר לי לשמוע על מה שעברת מאמי נשמע קשה מאוד שיילכו לאלף עזאזל הבעלים יחד עם הכלב שלהם סליחה על הבוטות אבל זה מעצבןןןן אותי אני מתארת לי בראש אייך כול זה היה הנפילה שלך התקיפה של הכלב שלך זה מעצבןןןןן לא יקום ולא יהיה אל תוותרי תלכי עם זה עד הסוף מהם חושבים לעצמם כמו שאמרו שאר הבנות אם סה היה ילד או שהיה תוקף אותך בצורה כזאת מאמי אני דמחה שאת והעובר ברוך ה' בסדר ומקווה שגם סנופי ייצא מכלל סכנה ויישוב אליכם מהר קבלי מלא מלא חיבוקים בתקווה שתשובי לעדכן בשורות טובות
  • אוראל, אין לי מילים טובות מספיק להגיב ולהביע את ההרגשה שלי כראוי.
    אני כועסת, זה מזכיר לי אותי, כל פעם כשהכלב שאיתו ישנתי וגדלתי (הוא אצל אמא שלי עכשיו....) היו מרביצים לו הייתי צורחת כמו מטורפת, כמה פעמים נשכו אותי.
    אל תוותרי, את בהריון, הם ראו שהוא הפיל אותך, אל תוותרי!!!!!!!!!!!

מה שלום הנסיך שלך? בבקשה תעדכני שהוא יותר טוב.

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.

[

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]

[URL=http://www.babynamestext.com]

• אוראל רפואה שלמה לנסיך שלך שיתאושש מהר.
    והצדק יעשה את שלו אל תוותרי, היום זה כלב מחר הוא יתנפל על ילד חס וחלילה.
    תרגישו טוב גם את וגם הכלבלב החמוד

• אוי ואבוי איזה מנוולים!!!!!!!!!

אני לא יכולה לסבול דברים כאלו
    פייס: ortal_hori

• מה שלום סנופי? הוא בסדר?
    גם לי יש פינצרית קטנה שפעם נשך אותה רועה גרמני אני מבינה מה עובר עלייך
    לכי לרופא להיבדק שוב וגם להגיש תלונה וכל מה שאמרו לעשות! זה לא הגיוני שיש אנשים כאלו בעולם
    ולאנשים כאלו אסור להחזיק כלב!!
    אל תוותרי זה יכל להיגמר הרבה יותר גרוע!

• ותוודאי שיש לכלב חיסון נגד כלבת בתוקף! זה הכי חשוב אני מאוד מקווה שהוא לא הצליח לנשוך אותך

• אני עברתי משהו דומה לפני מספר שנים.
    לי היה כלב פינצ'ר ותקף אותו רועה גרמני - הכלב היה כל הזמן בחצר מאחורי גדר. יום אחד הבעלים שלו יצאה איתו החוצה ולא הצליחה להחזיק את הכלב והוא ברח לה לכיוון הכלב שלי ונשך אותו מספר פעמים. בחים לא אשכח את זה. הכלב בוגר, באותה התקופה במשך 3 שנים לא קיבל חיסונים מכל סוג.

לצערי אין דבר שאפשר לעשות
    צריך רק לחייך!
  • אויייי איזה עצוב
    מסכן...
    מה איתו?
    תעדכני...
    ולא ידעתי שלטפל בחיות עולה כ"כ יקר

• אוי אוראל אני בשוק, מסכן סנופי

• אוי בנות יקרות
    איזה כיף לקרוא את התגובות שלכן
    מרגישה את החום והאהבה עד פה
  • מצמרר!!!!
    העיקר שאת והעובר בסדר והלוואי וסנופי ייצא מזה!

לגבי הבעלים והכלב - קודם כל להתלונן! גם אם מדובר בהסגר לכלב, הבעלים שלו צריכים לשאת באחריות ולבדוק אותו
    כלב שנושך ככה סתם גם יכול להיות כלב נגוע בכלבת חלילה. שבהסגר ייבדקו את העניין.
    וכמובן לתבוע את המטורפים האלה שישלמו ממיטב כספם!!!
    הייתי תובעת אותם לא רק על הנזק לכלב אלא על כך שהכלב שלהם הפיל אישה בהריון!!!

תרגישו טוב!

• אויי כואב לקרוא מה שעברתם
    גועל נפש של אנשים!
    מתפללת שסנופי יצא מזה בשלום

• ואי אוראל אני בשוק!!!
    נורא ואיום מה שעברת ומה שהכלב שלך עבר
    הלוואי שיתרפא במהרה
    ותתבעי אותם אתם תקבלו בחזרה את ההוצאות של העו״ד אם תזכו בתביעה.
    בנוסף לפיצויים, חל איסור להסתובב עם כלב לא קשור וכבר בזה הם אשמים.
    בנוסף כפי שנאמר פה הוא הפיל אותך גם את נפגעת ויכול היה לפגוע פגיעה חמורה יותר
    עם גודל כמו שלו וכובד.
    תתבעי בלי חשבון הם ישלמו את הוצאות הוטרינר והוצאות עו״ד ופיצויים ועל המצב שהכלב נמצא בו שדורש עכשיו טיפול צמוד. תיפני לעו״ד שמומחה לנזיקין!
    מסכן !!!! שיתרפא במהרה ושיחזור לעצמו!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה